Yiğit İncedemir "Şimdi Çok Daha Heyecanlıyım"

Adana Demirspor'da Yiğit İncedemir sözleşmeyi imzalayarak tekrar Adana Demirspor'lu oldu. Çok yönlü oynama özelliğine sahip Yiğit İncedemir önlibero oynamasının yanısıra stoper mevkisinde de oynayabiliyor.

Yiğit İncedemir, geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 8'i Türkiye kupası, 23'ü 1.Lig olmak üzere toplamda 31 müsabakada 1921 dakika görev almıştı.

Tekrar Adana Demirspor forması giymenin kendisi için çok büyük mutluluk olduğunu söyleyen Yiğit İncedemir “Başkanımla görüştüm ve teklifi anında kabul ettim.Bu formaya layık görüldüğüm için başkanıma ve yönetim kuruluna ayrıca teşekkür ederim. Mavi-lacivertli formayı giydiğim ilk zaman da heyecanlıydım ama şimdi emin olun çok daha heyecanlıyım.Özellikle de ilk maçtaki taraftarın coşkusunu çok merak ediyorum”

Hakkında çıkan sakat iddialarını da yanıtlayan Yiğit İncedemir “Erzurumspor’un başında Kemal Kılıç varken menajerim vasıtasıyla anlaşmaya varmıştım.Sağlık muayenesi bile olmadan hakkımda böyle bir haber yapıldı. Kronik sakatlığım var deniliyor. Oynadığım maçlara bakarsanız böyle bir şeyin olmadığını çok rahat anlarsınız. Adana Demirspor Kulübü bugün beni sağlık kontrolünden geçirdi.Öyle bir şey olsa zaten ortaya çıkardı.” diyerek iddialara cevap verdi.  
Daha yeni Daha eski
Google News