1 Milyon TL Senet Sonuca Bağlandı

Adana Demirspor ile Selahattin Aydoğdu arasında adı geçen 1 Milyonluk  TL senet hakkında yönetim kurulu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Gökoğlu senet hakkında şunları kaydetti. "Bu senet, Adana Demirspor kulübün alacağı olarak görünüyor. Bu senet konusunda,  başkan olduğum için açıklama yapmakta benim görevim. Benim bildiğim Selahattin Aydoğdu spor toto TFF yayın gelirlerine temlik konulmuş. O sırada paralar ödenmiş belli bir süre içerisinde. Bu esnada Selahattin beyin hesabına 1 milyon TL gitmiş. 9-10 ay sonra İmam bey bu açığı buluyor ve beni aradı ve bana da sordu. Size gelmiş olabilir dedi. Ben hesap ekstrelerimi gönderdim bende açık çıkmadı." dedi.

İmam Gazali Hiradağı "İncelemeler sonucunda fazlalığın Selahattin Aydoğdu hesaplarında çıkmış. Selahattin beyde bu durumdan haberdar edilmiş ve bilgi verilmiş.  Bu emanet verdiği paraya karşılık o senedi 1,5 milyon üzerindeki üzerinde bir para gitmiş. Fazla giden parayı istedik. Selahattin beyde küsaratları aktif bank hesaplarına iade etti ve sezon sonuna geldiği için ve kongrede yapılacak bize "şu an müsait değilim buna bir senet vereyim dedi. Bizde o zaman kabul ettik çünkü hesap dönemi sona eriyordu. Senedin son gününde de bu senet ödendi." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News