Muharrem Gülergin Kabri Başında Anıldı

Türk sporunun ve Adana Demirspor'un unutulmaz isimlerinden Muharrem Gülergin vefatının 22. yılında kabri başında anıldı.

Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan anma törenine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer,Mavi-Lacivertli camianın sevilen isimlerinden Demirdal ailesi, Adana Demirspor altyapı hocaları ve futbolcuları ile futbol antrenörleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu “Bugün burada Demirsporlu olmamıza vesile olan bir büyüğümüzü, bir efsaneyi anmak için bir aradayız.Büyük bir değer olan efsanemiz Muharrem Gülergin'in aramızdan ayrılışının 22.yıldönümü. Saygı ve minnetle anıyoruz.

Türk futboluna ve sporuna yapmış olduğu katkılardan başka ,önemli bir insandı. Muharrem Gülergin. -Futbolda ve sporda abilik ve kaptanlık kavramının en güzel örneği ve gerçeğidir. Ulu Önder Atatürk'ün de söylediği ve istediği gibi zeki, çevik ve ahlaklı bir sporcuydu.

Hepimizin örnek aldığı biri. Herkes onu Adana Demirspor ile özdeşleştirdi. Adana Demirspor denildiği zaman akla gelen ilk isimdir Muharrem Gülergin...Adana Demirspor Kulübünün yöneticileri, değerli spor adamları, Adana Demirspor'un cefakar taraftarları ve basın mensubu arkadaşlarımız bugün burada bizleri yalnız bırakmadılar ve çok teşekkür ederiz.

Efsanemiz Muharrem Gülergin'in  "Geliyoruz yeni baştan oynayacağız" sözünden yola çıkarak 2017-2018 sezonunu Muharrem Gülergin Sezonu olarak belirlemiş bulunuyoruz.

Bundan önce olduğu gibi bundan  sonra da Muharrem Gülergin'i örnek almaya devam edeceğiz.Kısaca onu anlamak Adana Demirspor’u anlamaktır" dedi

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu, daha sonra Muharrem Gülergin'in mezarının başına Adana Demirspor forması bıraktı.
Daha yeni Daha eski
Google News