Robert Ndip Tambe "10 Golün altına düşmem"

Adana Demirspor'umuzun yeni transferlerinden Tambe , Hürriyet Çukurova'ya açıklamalarda bulundu.

ADANA KEBAP HARİKAYDI
Geçtiğimiz pazar Adana'ya geldim ve otele gidip dinlendikten sonra beni akşam yemeğe götürdüler orada Adana kebap söylendi, önce nasıl bir yemek olduğunu sordum şefler anlattı önüme gelip yediğimde neden bu kadar ünlü olduğunu anladım. Damak tadıma çok uygun ve bayıldım diyebilirim. Bundan sonra bende Adana Kebap fanatiğiyim. dedi.

ADANA SICAĞI
Tambe Adana sıcağı konusunda "Önemli değil çünkü ben Afrikalıyım ve Afrika'da havalar daha sıcak, alışığım" yanıtını verdi.

EN AZ 10 GOL ATARIM
Robert Ndip Tambe aynı zamanda Beşiktaş forması giymiş Vincent Aboubakar'ın milli takımdan arkadaşı. 23 yaşında 183 boyunda yani fizik olarak iyi bir golcü göörüntüsü var. Geldiği Slovak ekibi Spartak Trnava'da 27 maçta 11 gol atmış Genç yaşına rağmen kıvrak bir zekaya sahip çünkü Pote ile kıyaslanması konusundaki tüm sorulara temkinli cevaplar vererek "Taraftarlar her futbolcudan çok şey bekler, bana bu şansı veren herkes için elimden geleni yapacağım. beni getirenler için, takım için ve özellikle taraftar için elimden geleni yapıp başarılı olmak ve çok gol atmak istiyorum. Size 15 gol diye bir iddiada bulunamam ama elimden geleni yapacağım ama 10 golün altına da düşmem" dedi.

TARAFTARIN BÜYÜKLÜĞÜNDEN ÇOK ETKİLENDİM
Demirspor başkanımızın bana transfer teklifi yapmasından sonra Kamerun'daki büyüklerime , Türkiye'ye gideceğimi söylediğimde "olur" dediler. barbaros isimli bir Türk arkadaşım var ona da sordum. Adana'yı ve Demirspor'u çok övdü, muhteşem bir taraftarı var mutlu olursun dedi. Sonra internette takımın bir çok videosunu izledim. Özellikle taraftarın büyüklüğü takıma olan ilgili beni çok şaşırttı, bundan etkilendim ve Adana Demirspor'a gelmeye karar verdim.

Daha yeni Daha eski
Google News