Şimşek Samsun'da Çıkış Arayacak

Adana Demirspor TFF 1.Ligin 3. haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. Çağatay Şahin'in yöneteceği müsabaka 19:45'te Bein Sports Max1 kanalından naklen yayınlanacak. Ligin ilk 2 haftasında işleri yolunda gitmeyen Adana Demirspor, bu haftanın bitmesiyle liglere verilecek arada rahatlamak istiyor.

43. RANDEVU
Adana Demirspor  ile Samsunspor arasında 43. raandevu bu akşam oynanacak. 17 kez Adana Demirspor'un kazandığı ezeli rekabette Samsunspor 13 kez sahadan gülerek ayrıldı. 12 müsabakka ise beraberlikle sonuçlandı.

Samsunspor evinde Adana Demirspor ile 21 kez karşılaştı ve 11 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 7 kez berabere kaldı. 3 müsabakada ise Adana Demirspor deplasmandan 3 puan getirmesini bilmişti.

SAMSUNSPOR MORALLİ
Ligin ilk haftasında kendi evinde G.Gaziantep FK ile berabere kalan Samsunspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u 1-0 mağlup etmişti. Bugün oynanacak müsabaka öncesi seyirci desteği ile birlikte maça çıkacak.

ADANA DEMİRSPOR ÇIKIŞ ARIYOR
Adana Demirspor , baştan sona değişen kadrosu ile ligde çıkış arıyor. İlk 2 haftada beklentilerin altında kalan Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta taraftarları önünde 3 gollü mağlubiyetin sancısını bu müsabakada atmak istiyor.
Daha yeni Daha eski
Google News