Tambe'nin Bonservisi Alındı

Adana Demirspor Kulübü Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu  Murat Çardak Slovakya’da Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi ile bir araya gelerek oyuncunun bonservisi konusunda anlaşmaya vardı ve Tambe'nin Adana Demirspor’a transferini tamamlamış oldu.

Spartak Trnava Kulübü Başkanı Dusan Keketi “ Tambe için birçok kulüp daha önce kapımızı çalmıştı ama Adana Demirspor bu konuda gereken adımları attı ve oyuncuyu kadrosuna kattı. Adana Demirspor foması giyecek olan Tambe’ye de yeni takımında başarılar dileriz”dedi.

Tambe gibi bir oyuncuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduğunu belirten Murat Çardak “Slovakya’da sıkı pazarlıklar sonucunda oyuncuyu kadromuza katmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hem genç hem de Kamerun Milli takımının forması giyen bir oyuncuyu almak kolay bir iş değil. Başkanımız gerekli fedakarlığı göstererek Tambe’nin bonserivisini aldı ve oyuncuya mavi lacivertli formayı giydirdi. İnşallah Tambe Adana Demirspor’a gereken katkıyı sağlayacak ve takımımızı bir üst seviyeye taşıyacaktır. dedi
Daha yeni Daha eski
Google News