Giray Bulak "İstanbulspor Çekindiğim Bir Takım.."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, NTV Radyo'da Volkan Küçük'ün hazırlayıp sunduğu Anadolu'da Futbol programına canlı bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Giray Bulak Adana Derbisi ve yarın oynanacak İstanbulspor maçı hakkında kısa demeç verdi.
Giray Bulak "6. haftanın son maçıydı ve tam bir Adana Derbisi oldu. İlk yarısında topu rakibe bırakıp kontrollü oynamayı planlamıştık ve öyle de yaptık. Bununda kaarşılığını aldık. Adanaspor iyi bir takım ve sürekliliği olan oturmuş bir kadroları vardı. Biz ise yeni bir ekibiz, iyi bir derbi oldu. Bizim açımızdan da kazandığımız 3 puan ise çok güzel oldu.

Taraftarımız Türkiye'de ismi olan özel bir grubumuz var. Adana Demirspor taraftarı çok üst düzey bir taraftar. Yensekte yenilsekte her zaman yanımızda ve her maç içerde ve deplasmanda itici bir güç oluşturuyorlar. Hem centilmence destekliyorlar hemde oyuncularımızı motive ediyorlar. Teşekkür ediyorum hepsine...

Boluspor maçından en azından 1 puan alabilseydik daha iyi olacaktı. Adana Demirspor'un geçen 2 sezon önce final oynaması ve geçen sezon küme mücadelesi yapması tabiki hocalar için baskıdır ama ben bu baskının üstesinden geliyorum.. Teknik direktörün erken gitmemesi için sağlıklı gelebilmesi gerekiyor. Bu benim içinde geçerli, süperligde ki hoca içinde geçerli. Yarın kaybettiğimizde bazı şeyler olabilir. Bu dünyada da olabiliyor , çok doğru değil ama malesef böyle bir şey var.

İstanbulspor çok önemli bir takım, iyi alttan gelen, sürekli aynı isimlerle oynamış bir ekip, başkanları iyi, başlarında başarılı bir hocaları var, bir yerde  düzen varsa, orada başarı vardır. Bu yüzden bu tip takımlarla oynarken biraz çekinmeniz lazım. Çekindiğim bir maç ama biz de iyi bir takımız, güzel bir maç olacak." dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News