Lokomotif Gençlik Derneği Kuruldu

Ankara Tayfası oluşumuyla, deplasmanlardan tanıdığımız, iyi yürekli ve Ankara' da ikamet eden Demirsporlular bu kez de yeni dernekle gündeme geldiler. Hemen her sene yaptıkları güzel iş ve organizasyonlarla tanınan Ankara Tayfası , adı Lokomotif Gençlik olan derneğin kuruluşunu gerçekleştirdiler.

mavisimsekler.com olarak öncelikle vatanımıza, milletimize ve Adana Demirspor'umuza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

DERNEK AÇILIŞI VE DEKLERASYONU
Ankara Tayfası ruhuyla, bu ruhun devamı ve ta kendisi olmak üzere kısa süre önce dernekleşme girişimlerinde bulunduk. Bunun sonucunda Lokomotif Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (kısaca Lokomotif Gençlik) ismiyle derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Güzel duygular ve inançla kurduğumuz, Adana Demirspor'a güzellikler katacağını ümit ettiğimiz, bizim için gereklilik haline geldiğini düşündüğümüz Derneğimize ilişkin ayrıntılı açıklamaları ilerleyen günlerde yapacağız.

Ankara Tayfası'nın gurur duyduğu bir girişim olan burs organizasyonumuz 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında bu kez ve bundan sonra Derneğimiz çatısı altında yürütülecektir. Derneğimizin ilk faaliyeti olacak olan burs organizasyonu kapsamında her sene olduğu gibi gönüllü Demirsporlu'lardan bir havuz oluşturulacak ve bu havuzda biriken tutarlar ihtiyaç sahibi Adana Demirspor taraftarı öğrenciler arasında 8 aylık bir dönem için paylaştırılacaktır.

Prensip olarak burs alan öğrencinin ve burs veren gönüllünün isimleri saklı tutulacaktır. Bağış niteliğinde elde edilen tutarın dağıtıma konu edilip edilmediğine dair her türlü şüphe halinde ilgililerin Derneğimizle irtibat kurmalarını müteakiben ivedi şekilde kendilerine bilgilendirme ve dokümantasyon sağlanacaktır.

Burs almak isteyen öğrencilerin (mevcut burs alan öğrenciler dahil olmak üzere) Derneğimizin e-posta adresi olan lokomotif.genclik@gmail.com adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir. Öğrenciler ile Dernek binamızda yüz yüze gerçekleştirilecek görüşmeler sonrasında bursa hak kazananlar açıklanacaktır. Öğrenciler ile gerçekleştirilecek görüşmelerin tarih ve saati kendilerine e-posta yoluyla bildirilecektir.

Bu eğitim öğretim sezonunda bir öğrenciye Adana Demirspor Kulübü Tarihi yazımı çalışmalarında bizlere destek olması taahhüdü karşılığında her ay prestij bursu desteği (1,5 burs tutarında) sağlanacaktır. Taahhüdün yerine getirilememesi halinde burs diğer aday öğrencilere yönlendirilecektir.

Burs havuzumuza destek vermek isteyenlerin lokomotif.genclik@gmail.com adresinden bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz.

Birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz.

Yeni eğitim-öğretim sezonumuz hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Geçtiğimiz seneye ait burs organizasyonumuz ile ilgili yazımıza http://www.adanademirspor.net/2017/06/burs-duyurusu.html adresinden ulaşabilirsiniz.
Daha yeni Daha eski
Google News