Adana Demirspor Penaltılarla Sarıyer'i Eledi

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur müsabakasına Sarıyer ile karşılaştı. İlk yarısını 1-0 önde tamamlayan Adana Demirspor, ikinci yarıda da gol bulmasına rağmen normal süre 2-2 tamamlandı. Maçın uzatma dakikalarında da gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. ZTK 4.TUR | Normal süresi 2-2 tamamlanan müsabakada ,Adana Demirspor'umuz, Sarıyer'i penaltı atışlarında eledi ve tur atlayan taraf oldu.

Adana Demirsporumuzun Sarıyer karşısındaki ilk 11'i : Kurtuluş, Tolgahan , Can Demir, Joseph, Adil, Batuhan , Yannick, Umut, Mendy, Savaş ,Tambe

Yedekler: Nusret, Uğurcan, Yiğitcan, Lingane, Atabey, Mustafa, Erkam , Canpolat


MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

3' dakikada Adana Demirspor ani atakla sağ taraftan hareketlendi. Yannick'in yerden paralel ortasında Umut yerden vuruşu filelerle buluştu ve Adana Demirspor 1-0 öne geçti. İlk 45 dakika bu skorla sona erdi.

46' Adana Demirspor, kontra atakla sağ taraftan Tambe ile cezasahasına girdi. Tambe, al da at dercesine Savaş'a topu yuvarladı. Savaş müsait pozisyonda topu kaleciye nişanladı.

65' Sarıyer tehlikeli geldi. Cezasahası önünde gelen ortada Yaser ıskalayınca çizgi üzerinde Kıvanç'ın sert vuruşu az farkla yandan dışarı çıktı.

70' Sarıyer atağında top Tambe'nin eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Sarıyer, Tekin'le penaltıyı gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı.

83' Sarıyer golün ardından oyunu Adana Demirspor sahasına yıkmaya devam etti. Alim'in cezasahası dışından vurduğu şutu Kurtuluş son anda kornere çelmesini bildi.

86' Sarıyer Erkut'un kullandığı penaltı ile durumu 2-2 yaptı. 90 dakikalık müsabaka bu skorla tamamlandı ve uzatma dakikalarına geçildi.

Uzatmalarda da gol sesi yükselmeyince penaltı atışlarına geçildi. Atabey'in penaltı kaçırdığı atışlarda gülen taraf Adana Demirspor oldu ve 5. tura yükselen taraf  oldu.
Daha yeni Daha eski
Google News