Giray Bulak "Üzerimize düşen birçok şeyi yapamadık"

TFF 1. Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Geçen haftaki savunma eksikliklerimizi biraz daha azalttık. 3 puan aldığımız için mutluyuz." dedi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Erginer, zorlu bir maçı daha geride bıraktıklarını ve takımının kısa araya rağmen müsabakaya iyi hazırlandığını belirtti.
Hazırlık aşamasında rakibi iyi analiz ettiklerini anlatan Erginer, oyunun geneline bakıldığında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.
Erginer, 3 hafta önceki tabloyla bu haftayı karşılaştırdıklarında takımının olumluya giden bir süreç yaşadığını vurgulayarak, şunları söyledi:
"Bu olumlu tablo, hem oyun hem de skor anlamında iyiye gidiyor. Oyun standardını yakalamamız gerekiyor. Bunun üstünde çalışıyoruz. Oyuncularım da buna çok güzel cevap veriyor, çalışıyor ve mücadele ediyor. Maçı kazanma isteğimiz vardı. İyi mücadele ettik. Geçen haftaki savunma eksikliklerimizi biraz daha azalttık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Bundan sonra oynayacağımız kupa ve lig maçına odaklanacağız."


GİRAY BULAK "ÜZGÜNÜZ"
Adana Demirspor'un teknik direktörü Giray Bulak ise aldığı galibiyetten dolayı Denizlispor'u tebrik etti.
İki takımın da maçı kazanmak istediğini aktaran Bulak, sahadan yenilgiyle ayrıldıkları için üzgün olduğunu kaydetti.
Bulak, şöyle konuştu:
"Kaybettik, bunun üzüntüsünü yaşıyorum. 'Bugün iyi oynadık.' diyemem. Rakibi tebrik ediyorum. Mücadele ve gayret ettiler. Pozisyonları yokken kazandılar, vakit geçirmeyi becerebildiler. Güçlerince mücadele ettiler. Denizlispor'u tebrik ediyorum. Adana Demirspor olarak üzerimize düşen birçok şeyi yapmadık. Çok pozisyon yakalamamıza rağmen golü bulamadık. Kenar oyununu iyi oynayamadık. Hem taraftar hem de kulüp adına üzgünüz. Futbolun mücadele, koşma, akıl ve taktik işi olduğunu hep söyledim. Bunlardan uzaklaştığımızda tabii ki başarılı olamayız. Ancak düzelteceğiz. Oyuncularımızın arkasında duracağız ve onları destekleyeceğiz."
Daha yeni Daha eski
Google News