Şimşekler Grubu, Eskişehirspor'luları Karşıladı

Adana Demirspor ile Eskişehirspor arasında bu akşam oynanacak müsabaka öncesi iki taraftar grubu bir araya gelerek, tribünlerde fair play örneği sergilediler.



Şimşekler Grubu, Eskişehir'de gördüğü misafirperverliğin bir benzerini de Adana'da, Eskişehirspor'luları karşılayarak tüm Türkiye'ye örnek bir davranış sergiledi.



ŞİMŞEKLER GRUBU AÇIKLAMASI

Bugün kendi şehrimizde,stadımızda Eskişehirsporu ve taraftarını ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız.. Eskişehirspor ve Adana Demirspor taraftarları duruş ve yapı itibariyle ortak birçok özellik taşımaktadır.. Ve bu özellikler iki camianın zaman içerisinde birbirine yakınlaşmasını sağlamıştır.. Geçen sezon Eskişehirspor şampiyonluğa oynarken deplasmanda galip gelmemize rağmen bizleri hem statta hem stat dışında en güzel şekilde ağırlamışlar ve yolcu etmişlerdir.. Tüm Adana Demirsporlulardan da ricamız; bugün maçta skor ne olursa olsun bizlere yakışanı yapıp Eskişehirspor Taraftarını ve takımını en güzel şekilde ağırlayıp uğurlamaktır.. Şampiyonluğa dahi oynansa alınacak skorlar hiçbirzaman dostlukların önüne geçmemelidir.. Geçen sezon bunun en güzel örneğini Eskişehirspor Taraftarı göstermiştir..

Şimşekler Grubunun büyük bölümünün cezalı olduğu bu maçta onları aynı duruş ve düşünceyle ağırlamak boynumuzun borcudur.. Ayrıca; Yüreğimizde en güzel yerlerde olan bu önemli dostlukların kaderini sosyal medyada, orda burda yazan 5-10 şerefsiz belirleyemez.. Sürekli argo sözcüklerle herkese sövmeyi kendisine meslek edinmiş bu şerefsizlerin sosyal medyadan başka barınacak yerleri yoktur.. İnsanların yüzüne konuşamayacak kadar korkaktırlar..

O yüzden Eskişehirspor Taraftarından ricamız; bu zavallıları kale almasınlar.. Saygılarımızla ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News