Adana Demirspor'da Kutlama 12 Ocak'ta Yapılacak


Adana Demirspor taraftar grupları , Şimşekler Grubu, Ads-Der ve tüm taraftarların  ortak basın açıklaması olarak aşağıdaki yazıyı paylaştı.

Adana Demirspor’umuzun 77. Yılını şerefle, onurla, gururla kutluyoruz, bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda Demirspor’umuzun  sorunlarının asgariye inmesini,  çözüme kavuşmasını diliyoruz.

“Ne mutlu Demirsporluyum diyene.”

Adana Demirspor bu kentin ortak değeridir, ortak değerimize hep beraber sahip çıkmalıyız. Adana demek Demirspor demek, Demirspor demek Adana demektir.

Bizler artık camia olarak sadece taraftarının büyüklüğü ve sahiplenmesi ile anılmak istemiyoruz, Adana’nın büyüklüğü ve şehrinin sahiplenmesi ile anılmak istiyoruz. Bu doğrultuda biz Demirspor taraftarları olarak; Sn. Bakanımızın, Sn. Milletvekillerimizin, Sn. Valimizin, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sn. Büyükşehir Belediyesinin, Sn. İlçe Belediyelerimizin, Sn. Bürokratlarının, Sn. Oda ve STK başkanlarının, Sn. İşadamlarının Demirspor camiası ile bir olmasını, Demirspor’un sorunlarını dolayısı ile Adana’nın sorunlarını çözmeye bekliyoruz.
Buna belki Demirspor’un ve taraftarlarının gücü tek başına yetmeyebilir, belki Sn. Bakanımızın, Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın, Oda ve STK başkanlarımızın, İş adamalarımızın gücüde tek başına yetmeyebilir. Yeter ki Adanalı, Demirsporlu istesin bir olsun çözemeyeceği sorun yoktur.

Yıllardır başka şehirlerin protokolünün, bürokratlarının, siyasilerinin şehrinin takımlarına desteğini, hizmetini izliyoruz. Bizler kurtuluş mücadelesi vermiş toprakların evlatlarıyız, bir olursak çözemeyeceğimiz sorun olmadığını ve bunu kanlarıyla tarihe yazarak ıspatlamış bir memleketiz. Demirspor’umuzun sorunlarını çözmek ve kalıcı çözümler üretmek için şehrimizin dinamiklerinin bir araya geldiğini görmek istiyoruz.

“Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemektir, birlikte çalışmak başarıdır.”

Not: Demirspor’umuzun bugün olan kuruluş yıldönümünü Adana Demirspor yönetim kurulu ile görüşmelerimiz sonucunda; Demirspor’umuza yakışır bir şekilde takımımızın da burada olduğu 12 Ocak tarihinde saat: 19.40 da istasyon meydanında karnaval havasında, müzikler eşliğinde kutlanması kararına varılmıştır.

Daha yeni Daha eski
Google News