Rakip Erzurumspor

Bu haftaki rakibimiz Büyükşehir Belediye Erzurumspor olacak. Cumartesi günü saat 13.00 da muhtemelen Adanalı olarak çok alışık olmadığımız bir soğukta karşılaşma oynanacak.

Bu yıl 1. Lige yükselen ve sezona Osman Özköylü ile başlayan B.B. Erzurumspor 28 kişilik kadrosunun yaş ortalaması 27,6.
Kadroda 8 yabancısı bulunuyor. 7,20 mil. € kadro değerine sahip olup yeni yükselen bir takıma göre kadro değeri yüksek durumda.

14 maçta 3 G 6 B 5 M ile 15 puana sahip 14. sırada yer alıyor. Sezona iyi başlayan B.B. Erzurumspor son 3 maçından beraberlik ile ayrıldı.

Takımın başında Mehmet Altıparmak bulunuyor. 2006 da göreve başlayan Mehmet Hoca en son Elazığspor’u çalıştırdı. 4 – 1 – 2 – 3 defansif orta sahalı, kanatları da hücumda kullanan bir teknik anlayış ile sahaya çıkıp hücuma dayalı fakat dengeli bir oyuna yatkın.

B.B. Erzurumspor son karşılaşmalarında bu nedenle bol miktarda pozisyon bulmakta olup bunların çoğunu savunmanın arkasına toplar ile ve kanatlardan ceza sahasına ortalar ile bulup çok adam ile rakibin üzerine gidiyorlar.
Maç başına 3,9 isabetli şut ortalaması ile gayet etkili olan B.B. Erzurumspor 14 maçta % 37 isabetli şut ile oynuyor.

Hamza Younes Santrafor Tunus milli takım oyuncusu olup etkili bir oyuncu ( 5 gol ile en golcü ) ama son maçta forma Mert Nobre’deydi.

Burhan Eser Orta saha sağ ( 3 asist ) orta alanda hücumu yönlendiren oyunculardan olup Taylan Antalyali ile birlikte takımın sağ ve sol kanattan asistler ile goller bulmasını sağlıyor. Takım hücumda Burhan – Erhan – Taylan üçlüsünün ayağına bakıyor.

Tolga Ünlü Sağ Bek ve Taylan Antalyali Merkez orta saha verimlilik puanı en yüksek
Oyuncular olup Taylan Antalyali aynı zamanda A2 milli takımımız oyuncusu.

Kubilay Sönmez Önlibero 800 Bin € ile en değerli oyuncu konumunda.

Jasmin Trtovac Stoper 1.154 dakika ile en fazla süre alan oyuncu ve savunmada uzaktan şutları ile de dikkat çeken önemli bir oyuncu.

Takımın en tecrübeli oyuncusu Mert Nobre , kale önünde hava hakimiyeti sağlıyor.

Muhtemel kadronun şu şekilde olacağını düşünüyorum; (Kaleci Kaya'nın kadro dışı olduğu gelen bilgiler arasında..)

Biz ise son maçın ikinci yarısında gösterdiğimiz reaksiyon ve hırsı tüm maça yayma konusunda çalışacağız. Takım Timuçin Hoca ile ilk kez düzenli çalışma fırsatını bu hafta bulduğu için daha da iyi olacağımızı daha doğrusu artık çıkışa geçmemiz gerektiğini düşünüyorum.

En önemli eksiğimiz hırsı ve her mevkide gösterdiği mücadele ile Sezer Özmen (sarı kart cezası) olacak.

B.B. Erzurumspor savunma arkasına kolay kaçabildiği gibi savunmasından da kolay adam kaçırıyor. Hava şartları etkilemez ise üç puan almadan dönmememiz gereken bir maç olacak.

Deplasmana gidecek Mavi Cemaate hayırlı yolculuklar, soğuk havada kazasız belasız dönmeleri dileği ile, yolun sonu 3 puan olsun.
Daha yeni Daha eski
Google News