Yönetim Sessizliğini Bozacak!

Adana Demirspor yönetimi sessizliğini bozacak gibi görünüyor. Öyle ya puan ve puanlar alan takım gitti yerine lise karması amatör bir takım geliverdi.

Demirspor taraftarı, kulübün içerisindeki maddi sıkıntıları anlayabilecek kadar tecrübelidir. Anlaşılan odur ki,mevcut yönetim şehrin ileri gelenleri tarafından yalnızlığa itildi ve sportif başarısızlığa sürüklendi.

Kulüp resmi açıklaması şu şekildedir;

Kulübümüzün geçirdiği bu zorlu maddi ve manevi süreçte yönetim kurulumuz tarafından,gerek taraftarlarımıza gerekse de Adana kamuoyuna, şehrimizin büyükleri olan sayın valimiz Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile yapılacak görüşmelerden sonra aynı zamanda Ankaragücü maçının önemine binaen Ankaragücü maçı akabinde, kulübümüze bu dönemde gerek yönetim kurulumuz tarafından sağlanan destekler gerekse de kulüp yönetimimiz haricinde yapılan destek ve yardımlar hakkında detaylı bilgi verilecektir. Bu bilgilendirmede yönetim kurulumuzun sezon başından bu yana neleri yaptığı neleri neden dolayı yapamadığını ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna açıklanacaktır. Adana Demirspor Yönetim Kurulu
Daha yeni Daha eski
Google News