Adana Demirspor Yeni Transferlerini Tanıttı

Adana Demirspor, TFF'ye yatırılması gereken paranın ödenmesinin ardından lisans işlemlerine başladı. Devre arası görüşülen ve anlaşılan transferlerden,  Sergiy Politylo,Geirton Marques Aires,Kubilay Sönmez ve Aydın Yılmaz Adana Demirspor forması giyerek, tesislerde şanlı bayrağımızın önünde poz verdi.


Geirton Marques Aires (Gege) - 23 Yaşındaki Brezilyalı futbolcu 10 numara mevkisinde ve yan mevki olarak ortasahanın solunda ve sol kanatta görev alabiliyor. En son Brezilya'da Botafogo kulübünde forma giydi.


Sergiy Politylo - 29 Yaşındaki Ukraynalı futbolcu merkez orta sahanın ortasında görev alıyor ve yan mevki olarak 10 numara pozisyonunda ve ön libero olarak  da oynayabiliyor.


Kubilay Sönmez - 23 yaşındaki Almanya doğumlu futbolcu ön libero olarak oynuyor ve yan mevki olarak stoper ve ortasahanın sağında görev alabiliyor. En son Erzurumspor'da  forma giydi.


Aydın Yılmaz- 29 Yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da oynarken geçirdiği ağır sakatlıkların ardından futbola geri döndü ve geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giydi. Ortasahada görev alan futbolcunun performansı merakla bekleniyor.

YENİ TRANSFERLERİN LİSANSLARI
Gege, Aydın Yılmaz, Kubilay Sönmez ve Sergiy Politylo'nun lisansları TFF sitesinde yayınlandı.
Daha yeni Daha eski
Google News