Adana Derbisi Öncesi Moraller Bozuk

Adana Demirspor, Boluspor önünde aldığı ağır darbe ile Adana Derbisine çıkacak. 22 Şubat Perşembe günü saat 19:00'da oynanacak müsabakada Adana Demirspor ezeli rakibini mağlup ederek kara bulutları dağıtmak isterken, Adanaspor da kendini play off gruplarına atmak için sahaya çıkacak.

Adana Demirspor'daki performans lig seviyesinin altında devam ederken, alt sıralara bu kadar yakın olunması camiada moral bozukluğu da yaşatmaya devam ediyor. Morallerin Adana Derbisine kadar üst seviyeye çıkması imkansız gibi görünse de takım içerisinde Yiğitcan'ın ve  özellikle de yönetiminin futbolcu alacaklarını ödemesi, derbi maçında ekstra maç kazanma primi hedefi koyması bir nebze faydalı olabilir.

Futbolcuların sahada isteksiz ve dağınık oynaması ve özellikle de atak pozisyonlarını tercih etmek yerine geriye ve yan tarafa pas atmaları dikkatlerden kaçmadı. Yenilen gollerde ise bir kısım taraftar Kalecimiz İsmail Şahmalı'ya tribünlerden tepki gösterirken 3. golümüzü de kalemizde gördük. İsmail Şahmalı'nın tribünlere cevap vermesi ise ağız dalaşını arttıran diğer bir faktör oldu.
Daha yeni Daha eski
Google News