Futbol sadece futbol değildir

Taraftar hareketlerinden, sahadaki 90 dakikaya kadar bir deplasmandan öte, bir futbol karşılaşmasının , sadece bir futbol olmadığı bir müsabakaydı Eskişehirspor - Adana Demirspor maçı..

Maçın öncesinde Adana Demirspor taraftarlarını karşılayarak ziyafet veren Eskişehirspor taraftar grubu Nefer, ve şehirde Adana'dan gelen taraftarlara misafirperverliğini esirgemeyen Eskişehir halkına bir kez daha teşekkür ediyoruz.


Müsabaka başladığında Eskişehirspor tribünleri muhteşem TSK kareografisi eşliğinden Eskişehir marşına başladı. Adana Demirspor taraftarı ise bilindiği üzere genel anlamda maçın ilk dakikalarında başlayan ezici tezahüratlarına bu müsabakada marş bitene kadar girmemesi çok anlamlıydı.
Eskişehirli şehidimiz Recep Çetin için düzenlenen bu anma töreni devam ederken Adana Demirspor'umuz gol attı ancak taraftarlarımız bu gole sevinmedi. Sessizliklerini bu marş bitene kadar koruması stadyumda alkış aldı.

Müsabakada ilk golümüzü bu anma kareografisinde atan Mendy ve futbolcularımız yayıncı kameralara asker selamı vermesi ise sahada ve izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Müsabaka 2-2 bitti ancak her iki tarafında kazanımlarının arşa yükseldiği bir maç oldu.
Daha yeni Daha eski
Google News