Mehmet Gökoğlu Önemli Açıklamalarda Bulundu

Adana Demirspor Kulübü başkanı Mehmet Gökoğlu, uzun bir aradan sonra basın açıklaması yaparak,, kulübün maddi durumuyla ilgili bilgiler verdi.

Adana Demirspor'un Toplam Borcu Ne Kadar?
Adana Demirspor'da kimseye para ödenmemiş gibi bir ortam yaratıldı. 2017-2018 futbol takımı harcaması 9.1 Milyon'dur.. Biz para ödemedik diye bir algı oluşturuluyor. Biz sadece maç başlarını ödeyemedik..Bu sıkıntılı dönemde futbolcu kardeşlerimize söyledim. Kulüp senedi verelim, 4 veya 5'e bölelim dedim kendi aralarında konuşmuşlar ve kabul etmediler. Ancak henüz hiçbir futbolcumuz TFF'ye dilekçe vermemesi sevindiricidir.

Mehmet Gökoğlu ve Yönetimi ne yaptı?
Adana Demirspor Kulübünün bugün için 29.653.000 TL dir. Bu toplam borçtur ve bugün içindir. Bu borca yabancı futbolcu alacakları, mahkeme vb.. Bunu gururla söylemiyorum ancak ben bu kulübü 28.500.000 TL borçla devraldık. Ancak şu paralarla elimizde bir takım yer almaktadır. İnşallah yeni sezonda bu futbolcularımız bizde kalmaya devam eder Adana Demirspor kulübünün geleceği olarak oynamaya devam eder. Hatta şu an oyuncularımıza teklif bile var.

Spor Toto ve Reklam gelirleri bu sezon 8.2 Milyon TL'dir. Ancak bu para bizim kasamıza giren para değildir. Adana Demirspor yönetimi olarak bu fatura TFF'ye kesilmiştir. Ve TFF tarafından kulübümüze ait haciz ve ödemelerde kullanılmıştır.

Gelecek sezon için Raspopovic ile ilgili geçmiş bir borcumuz kaldı, bu borçta gelecek sezon


Futbolcular neden basın açıklaması yaptılar?
Çok önemli 6 tane maçımız var. 34 puandayız.. Adana Demirspor kulübü Türkiye'de çok önemli bir değerdir. Mustafa Hocamıza da teşekkür ediyorum. Takıma geldikten sonra bir başarı geldi. Futbolcularımız 2 kez basın açıklaması yaptı biri sızdı diğeri genel açıklandı.. Keşke maç başlarını ödeseydik de bu tip şeyleri yaşamasaydık. Türkiye'de kriz var. Sağolsun Büyükşehir Belediye başkanlarımız, ilçe belediye başkanlarımız yardım etti.. İş adamları ne yazık ki yeterli desteği veremedi.28 maç başı ödenmemiş ama primlerden 1 tane Giresunspor maçı kaldı. Buradan sosyal medyaya sitem ediyorum. Neden bu küfürlerinizi son 6-7 maç kala değilde 20.  haftada yapmadınız. Sonuçta 20 maçtır maç başı alamamış bu futbolcularımız. Emektir bu futbolcularımızın yaptığı.. Bu kulübü bozmak ve yıpratmaak için son haftaları özellikle beklediler. Beni sevmeyebilirsiniz ama hepimiz Adana Demirspor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Benim için sorun yok bana sitem edebilirler ancak söz konusu Adana Demirspor var.

Bu akşam yönetim kurulu toplantımız var. Bütün arkadaşlarımızla konuşacağız ve nasıl bir yol izleyeceğiz bunu konuşacağız.

Bu borcu kim kapatacak, yine biz yapmaya kapatmaya çalışacağız. Bu futbolcularımızla bu ligi bitireceğiz ve onları hoşnut etmek için elimizden geleni yapacağız.

2 Kere Randevu İstedik vermediler
Bir kurum örneğin.. Oradan 100 Bin lira beklentim vardı. Ancak bu kurum dan ben para alamadım. Bir kurum ... İsmini vermiyeyim... 2 kere randevu istedik, randevu bile alamadık..

Neden sustunuz?
Ben suskkunluğu seven biriyim. Adana Demirspor çok mühim bir süreçden geçiyordu ve bu futbolcu kardeşlerimizle çok kısa sürede 10 puan kazandık. Ancak ben o süreçte çıkıp konuşsaydım belkide zarar verecektim.

Gürcan Aday Bizim Bir Değerimizdir
Gürcan Aday bizim önemli bir değerimizdir ve bulunduğu süre içerisinde bizim elimizi de çok rahatlattı, sorumluluk duygusu içerisinde kulübümüze hizmet etti. Ha neden gittiğiyle ilgili fazla detay vermek hem Gürcan abiye zarar vermiş olurum, kulübümüze hemde kendimize zarar vermiş olurum... Gürcan abiyee yine teşekkür ediyorum buradan.

Son Ümraniyespor maçında stada gelmedim, futbolculara biraz kırgındım...

Kongre Haziran Ayında Yapılacak
Haziran 1 veya 2'sinde kongre yapacağız. 6 maçımız kaldı.. ne olur ne olmaz Adana Demirspor Kulübüne zarar vermemek lazım. Çok kötü değiliz , kurtulmuş da değiliz. Sıkıntılarımız var parasal yönden..

Çok para harcayıp kafaya oynayan bir takım mı oluştursaydım acaba?
Bizim şanssızlığımız geçen sene  kafası yorgun bir takım vardı. Son dakikada kurtardı 36 puanda.. Allaah korudu. Futbolcularında kafası karışıktı o takımın yerine ben bir yeni takım kurdum.. Şimdi düşünüyorum acaba 30-40 milyonluk bir takım yaapıp kafayamı oynasaydım.. O zaman ne olurdu acaba diye düşünüyorum.. Ancak şu anda 29,5 Milyon borcumuz en az 50 olurdu.. İşte bu işin garantisi yok, Denizlispor devre arası 15 Milyon harcadı.. Bizde kafaya oynayan bir takım yaparmıydık bilemiyorum sonuçta bu işin bir garantisi yok ve bu noktada Demirspor'u düşünmek zorundayım.."

dedi ve toplantı sona erdi.



Daha yeni Daha eski
Google News