Mustafa Uğur "Konsantrasyon sorunu yaşadık! Ucuz atlattığımız bir müsabakaydı"

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında Grandmedical Manisaspor'u sahasında 2-1 yenen Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Rakiplerin ne yapacağına bakmadan sahamızda oynayacağımız iki maçta 6 puan almamız gerekiyor." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın gündüz oynanmasını eleştirdi.

İlk yarı istedikleri gibi oynamadıklarını kaydeden Uğur, "İlk yarı gol yedik, panik hale geldik. Birçok gol pozisyonu yakalamamıza rağmen atamadık. Sonuçta kazanmasını bildik. 3 puan almanın sevinci var. Oyuncularımıza bu maçın zor geçeceğini aktardık. Fakat siz ne söylerseniz söyleyin futbolcu bu tür maçlara farklı konsantre oluyor. Bunun bedelini az daha ağır ödeyecektik. Ucuz atlattığımız bir müsabaka oldu." diye konuştu.
Mustafa Uğur, çok daha ciddi rakiplerle karşılaşacaklarını belirterek, "Bizim de aynı şekilde onlara cevap vermemiz gerekir, vereceğimize de inanıyorum. Rakiplerin ne yapacağına bakmadan sahamızda oynayacağımız iki maçta 6 puan almamız gerekiyor. Ben 43 puanın altına düşeceğimizi düşünmüyorum. Son 4 haftada her türlü sonuç alınabilir. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz için rakiplerimizi yenip işimize bakmalıyız." ifadelerini kullandı.

Grandmedical Manisaspor cephesi
Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Ünal Taşçı ise Adana'ya genç oyuncularla geldiklerini ve ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini söyledi.
Kulübün içinde bulunduğu duruma dikkati çeken Taşçı, "Çocuklarımız genç ve deneyimsiz. Sportmenlik dışı bir şey olduysa ekibimiz adına özür diliyorum. İyi bir mücadele ortaya koydukları için oyuncularımla gurur duyuyorum." değerlendirmesini yaptı.
Daha yeni Daha eski
Google News