Kazım Bozan "Ben Adana Demirspor zor günler yaşamasın diye aday oldum"

Adana Demirspor Kongresinde başkan seçilen ve başkan koltuğuna oturan Kazım Bozan, Hakan Köker ile yaptığı röportajda sosyal medyadan gelen eleştirileri hak etmediğini belirterek "Türk futbolcunun düzelmesi için benim gibi altyapıya önem verenlerin görev başında olması lazım. 4 yıldır altyapıda görev aldım ve bazı şeylere karşı çıktığım için hep yine o bazı çevrelerden eleştiri aldım. Sosyal medyadan gelen ağır eleştirileri  hak etmedim." dedi.

ADANALI ÇOCUKLARA TAHAMMÜL ETMELİYİZ
Bizim mali bütçeyi 7 kişiyle kaldıramayacağımız belli, herkesinde kafasında şampiyonluk var. Ben Adanalı çocuklar oynasın diyorum. Herkes alışmış her sezon 20-25 transfere paralar hep onlara gidiyor. Adana Demirsporlu herkesin, Adanalı çocuklara tahammül etmesi lazım. Altyapımızdaki çocuklara tahammül edersek 7 usta oyuncuya 5 çırak katarsak bu işi yapabiliriz.

BEN ADANA DEMİRSPOR ZOR GÜNLER YAŞAMASIN DİYE ADAY OLDUM
38 Milyon TL ibra edilmiş borç var, bu işi tek başımıza yapamayız. Gelir sıfır gider çok. Cuma namazından çıkıp kongreye gittik. Ortada ne liste var ne bir söz.. Ben Adana Demirspor zor günler yaşamasın diye aday oldum. Başkanlık niyetim yoktu. Gelen tepkilere göğüs gerdim ve sosyal medya hesabını kapattım. Ama ben onlara sesleniyorum. Bazıları ile telefonda konuştum ikna oldular"

BEN BU İŞİ ÇOK İYİ BİLİYORUM
Biz yönetim olarak bu işi yaparız.Ben bu işi çok iyi biliyorum. Profesyonel takımların transferini bilmiyorum sadece.. Şentürk Çalık abim çok iyi biliyor. Koltuk sevdalısı değilim, yönetim kurulumuz 7 kişi ama herkes gelip görev alabilir. 10 tane daha  iş adamı bende varım derse kapımız açıktır. Gelir toplantılarımıza katılır transfer komitesinde görev alabilir.

GEÇİCİ DEĞİL KALICIYIZ
Valimize gidip destek isteyeceğiz, olumsuz bir yanıt alırsak altyapımızda 2bin liraya görev yapan hocalarımız var. U21 takımımıza 3-5 takviye yaparsak ligde kalacağımıza inanıyorum. Valimizden olumsuz cevap alırsak yine camia büyüklerimize gidip konuşacağız ortak akıl bulmaya çalışacağız. Hiçbir Demirspor yöneticisi geçici değildir. Hepimiz Kalıcıyız"

Kaynak : Hakan Köker
Daha yeni Daha eski
Google News