Kongrede Aday Olacağını Belirttiler

Adana Demirspor genel kongresine sayılı günler  kala Telat Şahin ve Nilay Ateşoğulları (8 Haziran 2018 Cuma) adaylığını sosyal medyadan açıkladılar.

Adsder başkanı Telat Şahin "kongrede başkan adayı çıkmayacak kayyuma kalacak " söylentileri üzerine "Adana Demirspor kayyuma kalmaz, BİZ VARIK dedik rahat olun. Kayyum sözün bittiği yerdir, son sözü her zaman BİZ söylerik. Bu dava, bu söz hiçbir zaman bitmeyecek" derken,


Nilay Ateşoğulları, geçen sezonda seçimli kongrede aday olmuş ve Mehmet Gökoğlu seçimden başkan olarak çıkmıştı. Ateşoğulları bir süredir sponsorluk görüşmeleri için çaba sarfettiğini belirtmiş ancak olumsuz sonuçlar aldığını bildirmişti. Kongreye 2 gün kala ise yeniden aday olacağını net bir cümle ile belirtti.

Ateşoğulları "Kimse kayyuma kalacak diye SAHTE KAHRAMANLIK YAPMASIN! Kaderimizi sizin milletvekili adayı olup meclis üyeliğine razı olan SİYASİ HESAPLARINIZA BIRAKMAYACAĞIM Siz Takımımızı Mersin'de Lig'den düşürürken adaydım Şimdi de ADAYIM MUHARREM GÜLERGİN RUHUNA HALK OLARAK SAHİP ÇIKACAĞIZ!" dedi.


Daha yeni Daha eski
Google News