Şimşekler Grubundan Başkana Pankart

Adana Demirspor, dün kendi sahasında neredeyse 10 bin taraftar önünde İstanbulspor'u konuk etti. İki kez geriye düşmesine rağmen rakibi yakalayarak zorlansa da maçtan 1 puan çıkartmasını bildi. Maçın son dakikalarında baskıyı arttıran Adana Demirspor galibiyet istedi ancak sıkı bir defans hattıyla sabit duran İstanbulspor buna izin vermedi.

Maçta dikkat çeken diğer bir konuda sezon başında başkan seçilen ve yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Murat Sancak idi.. Maça 1 saat kala stadyuma gelen ve protokol tribününde misafirlikleri kabul eden Sancak taraftarların şu anda en güvendiği adam konumunda..

Taraftarların tezahüratlarına cevap veren Murat Sancak takımın gidişatı hakkında sorulan sorulara "Sabır..." diyor.

Önceki iç saha maçında maraton tribününde açılan pankartın ardından bu maçta da Şimşekler Grubu maç öncesi seremonide Kuzey Kapalı tribünde Murat Sancak pankartı açarak "Büyük Başkan" tezahüratları yaptı. Murat Sancak ise protokol tribününden taraftarları selamladı.

Müsabakayı protokolde Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve birçok milletvekili takip etti.
Daha yeni Daha eski
Google News