Murat Sancak'tan Taraftara İtidal Çağrısı


Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dün akşaam oynanan derbi maaçın ardından tribünlere kadar gelerek taraftarlara tahriklere rağmen sakin olmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Murat Sancak bugün ise yazılı bir açıklama yaaptı.
"Çok Değerli Adana Demirspor taraftarları 78 yıllık tarihi bir çınar olarak Adana Demirspor’u sevgiyle, mutlulukla ve umutla yarınlara taşımak zorundayız. Adana Demirspor ile ilk kez buluşan ailelerin,çocukların heyecanının hiç bitmemesi için haykırıyoruz. Statta, sokakta ve sosyal medyada, 'Adana Demirspor taraftarı büyüktür, küfür etmez' diyoruz.

Siz büyük taraftarlarımızın tahriklere kapılması sonucunda edilen küfürlü tezahuratların yanı sıra stadyum koltuklarının sahaya atılması kulübümüze maddi cezalar getirmektedir. TFF tarafından kulübümüze verilen para cezasının yanı sıra siz taraftarlarımıza da stadyuma giriş yasağı verilmektedir. Büyük Adana Demirspor taraftarlarını TAHRİKLERE kapılmadan bir kez daha tüm Türkiye’ye örnek olmaya davet ediyoruz.

Maç öncesi ve maç sırasında desteklerini esirgemeyen büyük Adana Demirspor taraftarının Yönetim Kurulumuza,teknik ekibimize ve futbolcularımıza desteklerinin ligin sonuna kadar devam etmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Adanaspor maçında gönül isterdi ki 3 puan alalım ama 1 puan ile yetinmek zorunda kaldık. Oynanan futbolun karşılığını aldığımızı düşünmesek de takımımızın ilerisi için umut veren bir futbol oynadığını düşünüyor ve bu mücadelenin önümüzdeki haftalarda devam edeceğinin umudu içerisindeyim.

Önümüzde 21 final maçı var ve bu lig için oldukça uzun bir maraton. Alınan sonuçlara bakıldığı zaman 3 puanlık sistemde her şeyin olabildiği bir ligdeyiz.

Allah nasip ederse 24 yıllık Süper Lig hasretini dindirmek için, yönetim kurulumuz,teknik ekibimiz ve futbolcularımız var gücümüzle mücadeleye devam edecektir. Bundan hiçbir Adana Demirspor taraftarının şüphesi olmasın.

Allah yar ve yardımcımız olsun...
Saygılarımla
Murat Sancak
Adana Demirspor Kulübü Başkanı"

Daha yeni Daha eski
Google News