Adana Demirspor Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk karşılaşmasında Süperlig lideri Başakşehir FK ile 5 Aralık Çarşamba günü saat 20:30'da sahasında karşılaşacak.

Şimdiye kadar 8 kez karşılaştığımız Başakşehir FK karşısında henüz galibiyetimiz yok. Bu 8 müsabakadan 2 kez sahadan beraberlikle ayrılmıştık.

Başakşehir son olarak Sivasspor'a kendi evinde mağlup olarak bu sezonki ilk mağlubiyetini alırken, Adana Demirspor ise deplasmanda Boluspor'u 3-2 mağlup etmesini bilmişti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirterek "Ziraat Türkiye Kupası'nda da gidebildikleri yere kadar gideceklerini ifade eden Vural, “Umarım Başakşehir engelini aşarız. Ben takımıma inanıyorum. Bu iş lafla muhabbetle olacak iş değil sahada uygulamayla olur. Sizin hangi ligde oynadığınız değil futbol adına ne yaptığınız çok önemli. Biz artık futbol adına doğru şeyler yapabilecek durumdayız” diye konuştu.

Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir SK'da , Eljero Elia ve Alparslan Erdem sakatlıkları dolayısıyla bu maçta kadroda olamayacak. Müsabaka Çarşamba günü 20:30'dan itibaren A Spor kanalından naklen yayınlanacak.

Daha yeni Daha eski
Google News