Şimşekler Grubu'ndan sitem "Ya özümüze dönelim, ya da Arabesk takılmaya devam edelim!"

Şimşekler Grubu, stadyumda paylaşılan müziklere ve yıllardır eze ezile yaşatılan Adana Demirspor tribün kültürünün etkisizleşmesine sitemde bulundu.

Şimşekler Grubu bu sitemini yayınladığı yazılı mesajla dile getirdi.

NE OLDU BU TARAFTARA
Artık Adana Demirspor taraftarını tanıyamaz olduk.. Türkiye'nin örnek gösterdiği tribünlerden biri iken yavaş yavaş kimliğimizi kaybediyoruz.. Bu arabesk hastalığı nedir.. Bunun yeri stat mıdır.. Yıllarca 5-Ocak tribünlerini tek bir amaçla doldurduk; " Takımı yalnız bırakmamak ve stadı yıkıp maç almak".. Hiçbir zaman stadı eğlence yeri olarak görmedik.. Son 10 yılda ki bazı maçlarımızı hatırlayalım; Etimesgut Şekeri, Karabük'ü, Sivas'ı, Trabzon'u,Gençler'i, Mersin'i, Adanaspor'u, Ankaragücü'nü hep stattaki agresif ve inanmış taraftar sayesinde yendik.. Peki nerede şimdi o AGRESİFLİK, nerde o İNANMIŞLIK..

Gruptan kardeşlerimiz maçtan önce Azer' den söylüyor, devre arası 12-13 bin kişi Müslüm'den söylerken stadı yıkıyor.. Ama aynı güçlü ses maç içinde sadece yeminimizi yaparken var.. Maçın başka hiçbir anında yok.. Halbuki 2.yarıya 1-1 başlıyoruz ve eski mükemmel atmosferleri oluştursak maçı alacağız.. Bu mudur stadı rakibin başına yıkmak, bu mudur maç aldırmaya inanmışlık.. Adana Demirspor Taraftarı için Türkiye de gündem olmak herşeyden önemli olmuş.. Herkes " Birşey yapalım da Türkiye onu konuşsun, sosyal medya sallansın, TT olsun, bizde bununla övünelim" derdinde.. Maç sabahı içerken video paylaşmak, ara sokakta keyif yapmak, statta Müslüm söylemek herşeyden önemli olmuş.. Herkes işin eğlencesinde.. Halbuki maç günü evden tek bir amaçla çıkardık, O GÜN O MAÇI ALDIRMAK.. Ve saatlerce bunun heyecanından duramazdık.. İNANMIŞLIK nedir biliyormusunuz; Son 5 maçta kendi evinde 18-19 yaşındaki gençlerin 15-20 bin Eskişehir taraftarıyla tek yürek olup 11 puan toplaması ve yenilmemesidir.. Çünkü o statta o gün ne eğlence vardır ne arabesk.. Adana Demirspor ise son 5 maçta eninde 5 puan topladı.. Bizim şampiyonluğa olan inancımız bu mu.. Takım da bazı futbolcular aldığı paranın hakkını vermiyor ve takım kötü oynuyor olabilir.. Ama biz stadı yıkıp, agresif ve ciddi bir şekilde tribünden maçı alacak atmosferi yaratıyor muyuz.. Biz galibiyeti önce tribünde haketmiyoruz sonra sahada.. Grup dahil tüm Adana Demirspor Taraftarı kendisine çeki düzen vermeli.. Yaptığımız tüm mahalle toplantılarında şunu söyledik; sadece Şimşekler Grubu bağırırsa maç alamayız.. Çünkü kalearkasının tribün ve çatı yapısı çok kötü.. Maraton,Kapalı ve Kalearkası tek yürek olursak maçları alırız dedik.. O yüzden artık karar verelim; Ya özümüze dönelim ve stadı rakibin başına yıkalım, Ya da arabesk takılmaya devam edelim..  HAYALLER ve GERÇEKLER vardır..

Hayaller sosyal medyada Türkiye de gündem olmaya çalışmaktır..

Gerçekler ise 5-Ocakta yada deplasmanda tribünlerde savaşmaktır...

Çünkü maç böyle alınır.. 

YA HAYALLERE DEVAM YA DA GERÇEKLERE SELAM..

Kalın sağlıcakla

Şimşekler Grubu
Daha yeni Daha eski
Google News