Yılmaz Vural "Ölüm Kalım Maçına Çıkacağız"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Başakşehir maçının ardından lige odaklandıklarını belirterek, pazar günü oynanacak Gençlerbirliği maçını ligdeki ölüm-kalım maçı olarak nitelendirdi.

Gençlerbirliği maçından itibaren bu oyuncularla 1 aylık süreyi doldurmuş olacağız. Onları tanımak, transfer sezonunda doğru kararlar verebilmek için "Kendinizde ne varsa çıkarın verin bizde hata yapmayalım sonuçta ekmek davası"  dedik, onlar da sağ olsun ellerinde ne var ne yok gösteriyor. Onların bu performansı takımda gidecek ve kalanları belirleyecek.

"CANIMIZ YANIYOR"
Gençlerbirliği ile ölüm kalım maçımız var. O maçı kaybedersek lig liderliği, birinci olmak filan lafları hayal olur. Oyuncularım şunu gösterdi, maçı kaybetsek bile sahada mücadele edince insanlar saygı duyuyor. Ben işler iyi olacak diye düşünüyorum. Bizim oynadığımız son 3 maçta inanılmaz hakem hataları oldu. Hiçbiri bu yanlışları kasıtlı yapmıyor ama canımız yanıyor.  Var sistemi varda bizde niye yok , para yoksa 18 takım toplayıp alalım. Çok değerli bir başkanımız var, kaybettiğimizde inanın başkanın üzülmesine üzülüyoruz. Bu da bize ayrı bir sorumluluk veriyor.


"İŞ İŞTEN GEÇMEDEN"
Oyuncularım, teknik ekip, yönetim, taraftar, yerel basın çok güzel bir sinerji yakaladık. Biz başaramazsak çok üzüleceğiz. Oyuncularımdan ricam iş işten geçmeden sıkı çalışalım. Devre arası geliyor, elbette yeni gelecek oyuncular var. Bu kulüpte hiç birşeyden kaçınılmıyor, kimsenin alacağı yok, paralar tıkır tıkır yatıyor. Şu an ülkede kaç takım bu şekildedir ki?... Bizim isteğimiz niyetimiz şampiyon olmak bunun içinde çalışıyoruz. Bu takımı biz çıkaracağız. İddalı konuşmak hiç hoş birşey değil ama biz elimizden geleni arkamızda koymayacağız.

Daha yeni Daha eski
Google News