Adana Demirspor Tesisleri Kiralama Sorunu Çözülüyor


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, beraberindeki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ile Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Valilikte basına kapalı gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından açıklama yapan Kurum, Adana'nın tarımına, turizmine, sanayisine, şehrine, vatandaşın yaşam kalitesinin yükseltilmesine ilişkin birçok projeyi istişare ettiklerini ve belli kararlar aldıklarını söyledi.


Adana Demirspor'un tesislerinin bulunduğu alanın da kiralanması için valiliğe alt kiracılık hakkı tanıdıklarını belirten Kurum, "Milli Emlak Genel Müdürlüğümüzce valiliğimize bu alanın kiralanması ve Adana Demirspor'a verilmesine yönelik süreci de başlattık." dedi. Bakan Kurum, Adanaspor'a da talep ettikleri alanda Adana Demirspor'a yaptıkları gibi valilik eliyle kiralama işlemi yapacaklarını sözlerine ekledi.


Bu gelişmelerin üzerine Adana Demirspor Kulübü resmi sitesinden teşekkür metni yayınlandı. yayınlanan metinde  "Futbol takımımızın antrenman ve kamp sahası olan Yüreğir İlçesi Hacı Sabancı Bulvarı’ndaki Adana Demirspor Tesisleri’nin Milli Emlak Genel Müdürlüğünce kiralanması ve Adana Demirspor'a verilmesine yönelik süreci başlatan Çevre ve Şehircilik Bakanımız sayın Murat Kurum’a ,Adana Demirspor Tesislerinin tekrar kulübümüze kazandırılması konusunda sorunların çözümüne katkıda bulunan Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sayın Julide Sarıeroğlu’na ve AK Parti Sözcüsü ve Adana milletvekili sayın Ömer Çelik’e kulübümüz ve camiamız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Adana Demirspor Kulübü" denildi.
Daha yeni Daha eski
Google News