Şanlıurfa'da Oynanacak Elazığspor - Adana Demirspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Spor Toto 1.Lig'in 26. haftası Elazığspor ile oynayacağımız müsabakanın biletleri satışa çıktı. 13 TL olan misafir tribününde alt ve üst tribünlerin birbirleri ile bağlantısı vardır, geçiş yapılmaktadır.

16 Mart 2019 Cumartesi saat 13:30'te  Şanlıurfa Gap Stadyumunda oynanacak müsabakada kişi Başı 5 bilet sınırı vardır. 7 yaş ve üzeri için Passolig Kart ve bilet zorunludur. 7 yaş altı çocuklar ebeveynleri ile karşılaşmaya giriş yapabilirler.

Deplasmana gidecek olan Adana Demirspor taraftarları, Kuzey Kale arkasındaki 1940 Store'ye isim yazdırmak zorundadır.


BİLET SATIŞ LOGO KISITI

·  Tetiş Yapı Elazığspor biletleri, Adana Demirspor logolu Passolig Kartlar hariç diğer tüm Passolig Kartlar ile satın alınabilir.

·  Adana Demirspor logolu kartlar sadece rakip tribünden bilet alabileceklerdir.



BİLET KOMBİNE TRANSFER KISITI

·  Bilet/kombine transfer kısıtları, bilet satış logo kısıtları ile aynıdır. Tetiş Yapı Elazığspor bilet/kombine sahipleri, Adana Demirspor logolu Passolig Kartlar hariç, diğer tüm Passolig Kartlara biletlerini maçlık olarak transfer edebilirler.

·  Rakip takım tribünlerinden bilet satın almış olanlar koltuklarını sadece Adana Demirspor Logolu Passolig Kartlara transfer edebilirler.



ENGELLİ TRİBÜN BİLETLERİ

·  Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig Kart zorunluluğu bulunmaktadır.

·  Engelli tribün bilet başvuruları stadyum gişelerinden yapılmaktadır.


·  Engelli tribün biletleri transfer edilemeyecektir
Daha yeni Daha eski
Google News