Murat Sancak Gündemle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, katıldığı bir radyo programında Salim Manav'ın sorularına cevap verdi. Sancak transfer dönemi ve gelecek dönem hakkında bilgiler verirken, yapılacak transferlerin mevkilerini belirtti ancak isimlerini vermedi.

FORMALAR BELLİ OLDU
Murat Sancak, gelecek sezon formalarının yakında Ads Store'de satışa çıkacağını belirtirken, yeni sezon formalarının Mavi Çubuklu, düz açık mavi ve kırmızı olduğunu açıkladı. Sancak yeni sezonda Macron firmasıyla anlaşıldığını ancak göğüs reklamı konusunda Temsa ile bu sezon belki de sponsor anlaşması olamayacağını, sebebinin ise firmanın yabancılara satışı olduğunu belirtti.

KULÜP GELİRİ YETERİ SEVİYEDE DEĞİL
Murat Sancak, kulüp borcunun gün itibariyle 53 Milyon TL olduğunu belirtirken, eski, yeni belediye başkanlarının ve Vali'nin de hiç yardımı bulunmadığından sitem etti. Kulübün gelirlerinin yeterli olmadığından bahseden Sancak, storedeki satışların 1 yıllık cirosuyla 1 futbolcu bile alınamadığını açıkladı.

NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ
Takımda oynayan futbolcuların kaliteli olduğunu, sadece görüşmeler neticesinde bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını açıklayan Sancak, "5-6 nokta transferle yeni sezona başlayacağız. " dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News