Pote İle Adana Demirspor'un Yolları Ayrıldı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Salim Manav ile yaptığı görüşmede açıklamalarda bulundu. Hatay maçının ardından teknik heyetle oturup konuştuk en faydalı isimler üzerine bayram sabahı dahil çalıştık. Bizimle ilgili meşhur isimler yanyana getirildi.. Kimse bizden meşhur olmuş futbolcu beklemesin.Biz, bizim takıma en uygun futbolcuyu alacağız. Herkes müsterih olsun kulüpten bir forma çıkacağı zaman bile parası ödenerek çıkıyor. Yaklaşık 15 milyon temlik var kulübün başında, ve TFF'den gelen para komple Mehmet Gökoğluna gidiyor.

POTE İLE YOLLARIMIZ AYRILDI
Pote ile görüştük ve gidiyor. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Allah ondan razı olsun. Çok çalıştı uğraştı ama olmayınca olmuyor. Keşke biraz daha faydalanabilseydik ondan , bellkide şu an süperligde olabilirdik ama olmadı. Allah yolunu açık etsin. Gladky ile ilgili birşey demek istemiyorum. Karşılıklı konuşmadığımız kimse ile ilgili birşey demek istemiyrum.


SEZER ÖZMEN ADANA DEMİRSPOR'DA
Sezer Özmen'le görüştüm, Nasılsın dedim.. İyiyim hatta 3 maç oynadım diyince, bende gel o zaman bizim kampa katıl dedim. Neticede bizim için ayağını kırmış bir adamdı ve ona borcumuz vardı.


YILMAZ VURAL VE TANJU İLE MAHKEMELİĞİZ
Yılmaz Vural bizi mahkemeye vermiş. Ben gidersem bir kuruş para almam demesine rağmen. 400 bin lira için bizi mahkemeye verdi. Tanju Çolak'da bizi mahkemeye vermiş bizde ona çek sahtekarlığından dolayı mahkemeye verdik.


BORÇLA İLGİLİ OLARAK
Bizi siyasi olarak yıpratmaya çalışıyorlar. Borç var evet ama bize borç, o parayı isteyende yok edende yok. İlk geldiğimiz zamanda söylediğimiz gibi bir kuruş bile temlik koymayacağım. Ama o borç orada akbabalar için duracak, yarın bir gün o akbabalar geldikleri zaman o borcu görüp Adana Demirspor'dan nemalanmalarına izin vermeyeceğim.
Daha yeni Daha eski
Google News