Adana Demirspor Hazırlık Maçlarını Kazanmaya Devam Ediyor

Adana Demirspor, Bolu Kampında yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu Termal Otel sahasında hazırlık maçları yapmaya devam ediyor. Geniş kadroda değişik ilk 11'ler sahaya süren teknik direktör Ümit Özat, oyuncuların performansını tek tek inceliyor.

Dün akşam , Bolu kampında oynadığı ilk hazırlık maçında, Romanya 1.ligi takımlarından Concordia Chiajna takımını 80.dakikada Mehmet Kaan Türkmen'in kafa vuruşundan attığı golle 1-0 mağlup etmesini bilen Adana Demirspor'umuz bu günü 2 hazırlık maçı ile günü tamamlayacak.


Adana Demirspor, bugün saat 11:00'de başlayan hazırlık maçında Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ile karşılaştı. Müsabakayı  2-1 kazanan Adana Demirspor'umuzun golleri Mehmet Kaan Türkmen ve Boubacar Traore'den geldi. Adana Demirspor bu akşam saat 18:00'de Karagümrükspor ile karşılaşacak.

MEHMET KAAN TÜRKMEN BOŞ GEÇMİYOR
Geçtiğimiz sezon transfer olan 18 yaşındaki Mehmet Kaan Türkmen, geçen yıl ki kamp döneminde de hemen her hazırlık maçında gol atmayı başarmış ancak sezon içerisinde 3 müsabaka haricinde kadroda pek yer bulamamıştı. Bu sezon hazırlık maçlarında da gol atma geleneğini sürdüren Mehmet Kaan Türkmen, Ümit Özat'ın gözün girmeyi hedefliyor.
Daha yeni Daha eski
Google News