Adana Demirspor'da Transfer Gündemi

Adana Demirspor'da transfer gündemi hiç sessiz kalmıyor. Takım iskelet kadrosunu korurken ayrılan futbolcuların yerine ve Ümit Özat'ın istediği alanlara takviyeler devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Çağlar'ın başarılı bir şekilde koruduğu  kalemizde transfer beklemezken gelen haberler Adana Demirspor Hayrullah Mert Akyüz'le anlaştığı yönünde, bu konu da henüz kulüpten resmi açıklama gelmedi. Hayrullah'ın transferinin ardından Çağlar gidebileceği konuşulurken  diğer bir transfer söylentisi de Arnavutluktan geldi.

HAYRULLAH MERT AKYÜZ
25 yaşındaki Hayrullah geçtiğimiz sezonu boş geçirirken 2017 sezonunda Adanaspor forması giyerek milli takımda da görev almıştı. Hayrullah görev aldığı 2017-2018 sezonunda kalesinde 16 müsabakada görev almış ve 30 gole engel olamamıştı.

POLONYADAN FUTBOLCU TRANSFERİ
Spor yorumcusu Yavuz Yıldırmaz, katıldığı TRT Çukurova'da "Polonyadan bir futbolcu transferi var deniliyor. Resmi imzalar atılmadan kesin konuşmak istemiyorum" dedi.


BEKİM BALAJ
28 yaşındaki santrafor Bekim Balaj'ın ismide Adana Demirspor ile anılmaya başlandı. Rusya liginden Akhmat Grozny takımında forma giyen oyuncu kariyeri boyunca oynadığı 265 maçında 74 golü bulunuyor. Geçtiğimiz sezonda oynadığı Akhmat Grozny takımında ise 24 müsabakada görev almış rakip kalelere 4 gol atabilmişti.
Daha yeni Daha eski
Google News