Murat Sancak "Takımınıza sahip çıkın ve başarıyı hep birlikte yakalayalım"

Adana Demirspor  Kulübü Sosyal Medya yöneticisi Selçuk İspaha'nın görevden ayrılmasının ardından göreve getirilen Oğuzhan Delen ve yaptığı paylaşımlar sosyal medyada tartışılmıştı. Resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda Türkçe kullanımı ve görsel eksikliği ile ilgili şikayetler artınca Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklama yayınlattı.

Murat Sancak "Takımınıza sahip çıkın ve başarıyı hep birlikte yakalayalım"

Çok değerli Adana Demirspor taraftarları. Son bir kaç gündür yeni medya sorumlumuz Oğuzhan Delen hakkında haksız eleştiriler yapılmakta ve algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Şunu herkes bilsin;  Kiminle yol yürüyeceğimizi, kimi işe alıp, işten çıkaracağımıza biz karar veririz. 3-5 kişinin sosyal medyada algı oluşturup bizleri yönetmeyi düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Şu ana kadar başkanlarını tanımamışlarsa bundan sonra iyi tanısınlar. Bu kulüp kurumsallaşacak, doğru yönetilecek, kimse buradan haksız kazanç elde edemeyecek, kimsenin arka bahçesi olmayacak İstenilen işe aldırılacak, istenilen işten çıkartılacak bir kulüp asla olmayacaktır. Tek bir amacımız var Adana Demirspor’u örnek bir kulüp haline getirmek ve başarılı kılmaktır. Bu vesileyle takımınıza sahip çıkın ve başarıyı hep birlikte yakalayalım.

Allah'a emanet olun. Allah yardımcımız olsun.
Saygılarımla
Murat SANCAK
Adana Demirspor Kulüp Başkanı
Daha yeni Daha eski
Google News