Rakip Boluspor


Adana Demirspor, TFF 1.Ligin 2. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor deplasmanında öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup olan Boluspor yeni sezon için iddialı bir takım. Evinde misafir edeceği Adana Demirspor'da ise, Süperlig özlemi neredeyse çeyrek asırdır devam ediyor.

Yaklaşık 450 kişilik kontenjan belirlenen misafir tribünü biletleri satışa çıkar çıkmaz bitmişti. Bu akşam saat 20:00'de Bolu Atatürk Stadyumunda başlayacak olan müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Ramazan Keleş yönetecek.

Çarşamba günü kara yoluyla Bolu'ya giden Adana Demrirspor'umuz orada yaptığı çalışmaların ardından maç saatini beklemeye başladı. Balıkesirspor ile oynanan karşılaşmanın 31.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un çekilen MR sonucunda sağ diz ön çapraz bağlarında kopma ve menisküslerinde yırtık tespit edildiğinden kadroda yer almazken, Carayol'da bugün takımdaki yerini alamayabilir. Tedavisi tamamlanan Khadim Rassoul takımımızla birlikte çalışmalara başlamıştı. Ümit Özat'ın Boluspor karşısına Rassoul'suz bir kadroyla başlaması bekleniyor. Stokes'in henüz lisansı çıkamadığından bu müsabaka da en büyük gol umudumuz Gladkyy olacak.

Müsabaka Beinsports Max HD 1 kanalından naklen yayınlanacak.
Daha yeni Daha eski
Google News