Ümit Özat "Adana Derbisinde Tam Kadro Sahada Olacağız"



Adana Demirspor teknik direktörü Ümit Özat, geçtiğimiz 2 haftanın değerlendirmesini yaparken, kazanılan 4 puanın yabana atılmaması gerektiğinin altını çizdi ve sabır edilmesi gerektiğini belirtti.

Özat "Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. Bu ligin kuralı budur. Kazanılan 1 puan bile yeri gelir sizi şampiyon yapar. Mücadele etmeyen takım 1 puanı bile alamaz. Ben hiç bir zaman eksikliklerden dolayı şikayet etmedim, elimde kaliteli oyuncular var ancak malesef oyun dışında ve içerisinde sakatlık yaşayarak oyun sahasını terkeden oyuncularım oldu. Kosecki, Traore, Carayol, Süleyman gibi as oyuncuları saha kenarına çekince ister istemez sahadan puansız ayrılmamak için mücadeleye devam etmek gerekiyor. Adana Demirspor bir rüya takım değil ancak mücadeleyide asla bırakacak bir takım değil. Baktığınız zaman Giresunspor ligde flaş transferler yaptı ama 2'de 0 ile haftayı kapattı. Erzurumspor ha keza.. Altay kötü takım mı? Biz 2 maçta puan bile alamayabilirdik. Futbolun içinde bunlar var. Keçiörengücü maçının ardından milli maç arasına gireceğiz ve inanıyorum ki sakat oyuncularımız tekrar aramıza katılacak. 

Süleyman'ın çapraz bağlarının koptuğunuda söyleyen Özat, oyuncumuza geçmiş olsun dileklerini iletti.

ADANA DERBİSİNDE TAM KADRO OLACAĞIZ
Ümit Özat "Bu iki maçta, bırakın pozisyon vermeyi, kalecimiz doğru dürüst eline top bile değmedi. Defans çalışılabilir ama ön taraf farklıdır, daha fazla özel yetenek lazımdır. Elimizde olmahan sebeplerden dolayı şu an forvette etkin değiliz ancak Stokes'in lisansının yetişmesi ve sakat oyuncularımızın aramıza dönmesi ile Adana Derbisine tam kadro çıkmayı umud ediyorum." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News