Stokes'in Sözleşmesindeki Özel Madde



Adana Demirspor'un yeni transferi Anthony Stokes'in lisansı çıktı ancak eski klubu Tracktor hala bu transferin peşini bırakmıyor. Fifa'ya şikayet eden Tracktor kulubu resmi hesabı konu ile ilgili attığı mesaja karşılık Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan açıklama geldi.

TRACKTOR OFFİCİAL HESABINININ PAYLAŞIMI
Traktör kulubundan yapılan açıklamaya göre, Stokes forvet oyuncumuz, bizimle olan sözleşmesini bozup, Adanademirspor takımıyla sözleşme imzalaması konusunda Fifaya şikayet edilmiş ve şikayet üzerine, Adanademirspor kulübünün 2 yıl boyunca transfer yapması yasaklanma imkanı var.

MURAT SANCAK'IN BU KONUDAKİ AÇIKLAMASI
Antony haklı fesih yaparak sözleşmesini sona erdi. Bizimle anlaştı. Araştırdık,soruşturduk Avrupa'da ki danışman avukatımıza sorduk. "Davayı Anthony kazanır dedi." Biz de kendisiyle sözleşme imzaladık. Ayrıca Anthony 1 milyon euro ceza maddesi koyduk kulup zarar görürse.. Anthony ikiletmeden imzaladı ayrıca Fifa'da lisansı verdi."


STOKES NEREDE?
Anthony Stokes Pazartesi akşam Adana'ya geleceği ve Salı günü yapılacak olan antreman da takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Daha yeni Daha eski
Google News