Türkiye Futbol Federasyonunda Çifte Standart

Türkiye Futbol Federasyonunda çifte standart mı uygulanıyor? Bunu düşünmemizde ki esas gerekçe ise bugün yine ortaya çıktı. Konu A takımı, B takımı değildir.. Konu; Dünyaca takip edilen ve örnek alınan taraftarı ile tarihi ile Türkiye'ye damga vurmuş,  Adana Demirspor'un ötekileştirilmesidir.

Geçtiğimiz günlerde verdiği demeç ile ilgili olarak 30 gün hak mahrumiyeti alan Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un, bugün Federasyon kararıyla bu hak mahrumiyeti cezası kaldırıldı.

Akıllara bizim başkanımızın hak mahrumiyeti cezası geliverdi. Nasıl gelmesin ki dile kolay 175 gün..  Ne sahaya daldı hakemi silahla kovaladı, ne de soyunma odası basıp hakemi hastanelik etti. 05.05.2019 tarihinde oynanan Giresunspor maçının ardından sadece hakeme sitemde bulunan aynı zamanda TFF 1.Lig Kulüpler Birliği Başkanı da olan Murat Sancak hala maçlara giremiyor. Üstelik cezasından dolayı protokole giremediği dünyaca ünlü bir Adana Derbisi de vardı..


Murat Sancak, hak mahrumiyeti nedeniyle protokol tribününe giremezken, maç öncesi taraftarlar ile sohbet ediyor.


Bir baba gibi maç öncesinde stadyuma giren futbolcu ve ekibimize tek tek sarılarak başarılar diliyor.

Bir başka maç öncesinden; Başkan Murat Sancak tüm kafileyle tek tek ilgileniyor ve stada uğurluyor. Kendisi  girmiyor çünkü 175 günlük hak mahrumiyeti cezası hala son bulmadı...
Daha yeni Daha eski
Google News