Uğur Tütüneker Adana Derbisi Öncesi Açıklamalarda Bulundu



Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Adana Derbisi öncesinde biraz temkinli konuştu ve takımın genel durumu hakkında bilgiler vererek, ligin uzun bir  maraton olduğunu ve sabırlı olunması gerektiğinin altını çizdi.

Tütüneker "Takımın genel durumu gayet iyi, takımla 4 gündür birlikte çalışıyoruz. Kısa bir dönem.. takımı tanımak açısından daha ilerleyen dönemler için daha  iyi olacak. Geçmişte de gittiğimiz çalıştığımız takımlar var. İnşallah orada yaptığımız çalışmaları burada yapacağız. 4. haftada muhakkak kazanmak istiyoruz ama bazı şeyler için çok erken. Çok şeyler yaşadım ben. Mesela Konya'da 14. aldığımız takımı şampiyon yaptık. Onun için telaş yapmadan, heyecana kapılmadan güzel bir heyecanla bu takımdan güzel şeyler çıkacağını biliyorum. Bu haftanın da önemini biliyorum biz de geçmişte çok derbi oynadık. Bu derbi çok önemli, kim kazanırsa kazansın çok büyük bir moral olacak ve bu morali de biz kazanmak istiyoruz.

DERBİDEN MORALLİ ÇIKAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ
Ben şampiyonlukta 6-7 takıma vesile oldum. Ben şimdi buradayım, bu takıma bir mantalite kazandırmak istiyorum. O günleri tekrar yaşamak istiyorum. 6-7 sakatımız var önemli isimler ama bizim takım burada 26 kişi ve en iyi ilk 11'i sahaya çıkartacağız. Sabır bu ligin kurallarındandır. Futbol sabır ister, futbol hemen 3-4 haftada çıkan bir şey değil. Dediğim gibi bu hafta derbi var ve hem ben hem takım bunun farkında ve bu maçtan da moralli çıkmak istiyoruz.

STOCKS'LA  BİRLİKTE İLK İDMANA ÇIKACAĞIZ
Stocks iyi bir santrafora benziyor. Bugün geldi ve birazdan birlikte ilk idmana çıkacağız, bizde merak ediyoruz neler vereceğini...İnşallah ondan büyük bir fayyda elde ederiz.
Daha yeni Daha eski
Google News