Şimşekler Grubu TFF'ye Rest Çekti

TFF tarafından Adana Demirspor'a verilen cezaların sabır testi olma aşamasını çoktan geçtiği şu günlerde, verilen en son ceza karşısında Şimşekler Grubu Federasyona sert bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklaması şu şekildedir.

HAYIRDIR TFF!!!

ADANA DEMİRSPORLA DERDİN NE???


Geçtiğimiz Pazar günü tüm Türkiyenin gözü önünde Adana Demirspor bir hakem faciası yaşamıştır.. Ulusal kanallarda yorumcuların da üstüne basa basa söylediği gibi; Adana Demirspor art niyetli kişiliksiz bir hakemin kurbanı olmuştur.. Halbuki maçtan önceki günlerde Adana Demirspor Taraftarı sosyal medyada bu hakemle ilgili rahatsızlığını dile getirmiştir.. Onur Özütoprak adındaki bu hakem geçtiğimiz yıllarda tam 4 kez Adana Demirsporun hakkını gasp etmiştir.. Adana Demirspor taraftarının uyarılarına rağmen aynı hakem yine bildiğini okumuş ve eyyamcı bir yönetimle Adana Demirsporun galip gelmemisi için elinden geleni yapmıştır.. Nasıl ki bu hakem faciasına statta bulunan 10 bini aşkın taraftarın yüreği yandıysa Başkanımız Murat Sancak ın da yüreği yanmış ve maç bitiminde sahaya inerek hakeme haklı tepkisini koymuştur.. Onun yükselttiği ses; yüzbinlerce Demirsporlunun sesidir.. Onun isyanı, yüzbinlerin isyanıdır..  Bu Kulübün tüm haklarını korumak elbette ki Başkanımız Murat Sancak ın sorumluluğudur.. Peki bu rezalet karşısında TFF nin tutumu ne olmuştur.. Başkanımız Murat Sancak a eşi ve benzeri görülmemiş şekilde 421 gün hak mahrumiyeti cezası verilmiştir.. Ama Adana Demirsporun 5.kez hakkını gasp eden eyyamcı Onur Özütoprak a hiçbir ceza verilmemiş, yani yaptıklarına TFF tarafından sahip çıkılmıştır.. Ayrıca 7 haftada  2 galibiyeti olan Menemenspor un 2 galibiyetinde de Onur Özütoprak ın maçın hakemi  olması tesadüf müdür.. Ama artık yeter TFF.. Biz geçen yıldan bugüne kadar bize yapılan tüm haksızlıklara karşı ayağa kalkmadıysak Başkanımız Murat Sancak ın bizden istedikleri içindir.. Çünkü Başkanımız bizi her defasında sakinleştirmiş ve haksızlıklara rağmen yapıcı olmamız için büyük mücadele vermiştir..


Geçen sezonki maçlarımız masaya iyice yatırıldığında görülecektir ki en az 4-5 maçta 3 puanımız elimizden alınmıştır.. Eğer bizim ligde VAR sistemi olsaydı geçen sezon fazladan 14-15 puan toplamış olacaktık.. Özellikle sezonun ilk yarısı başımıza gelen bu haksızlıklar ilk 2 yarışında takımımızın hızını kesmiş ve futbolcuların moralini bozmuştur.. Bu haksızlıklara rağmen Başkanımız her defasında Taraftarı sükunete davet etmiş ve kendisi yaşananlarla ilgili hakemler ve TFF aleyhinde hiçbir açıklama yapmamıştır.. Bein Sport, TRT ve diğer ulusal kanallardaki yorumcular bile her defasında geçen sezon Adana Demirsporun haksızlığa uğradığını ve çoğu maçta hakem kurbanı olduğunu sürekli dile getirmiştir.. Eğer Adana Demirspor Taraftarı o günlerde ayaklanmadıysa tek nedeni; Başkanımız Murat Sancak ın sakinleştirici mücadelesi ve Ona verilen sözlerdir.. Başkanımızın bu yapıcı mücadelesine rağmen yine cezalar Adana Demirspor kulübüne ve Başkanımıza kesilmiştir.. Hataydaki play off maçında yaşanan olaylarla ilgili Adana Demirspor kulübüne en ağır cezalar verilirken, olayın çıkmasına sebep olan ve maç bitiminde üzgün Adana Demirspor taraftarına sinkaflı hareket çekerek olayları başlatan Hatayspor yardımcı antrenörüne ve yaptıgı anons ve çaldıkları müzikle Adana Demirspor taraftarını tahrik eden Hatayspor yönetimine TFF tarafından hiçbir ceza verilmemiştir..  Bunun sebebi; yıllardır Türk futbolunda kötü hareketler TFF tarafından görmezden gelinirken, Murat Sancak ın yapıcı mücadelesi gibi olumlu hareketler prim yapmamıştır.. Hangi kulübün Başkanı bağırıp çağırıyorsa, kavgacı bir tavır gösteriyorsa, TFF yi sürekli ulusal kanallarda tehdit ediyor ve aşağılıyorsa, O Başkanlar ve kulüpleri TFF tarafından korunup kollanmıştır... Hele ki bu başkanlar büyük kulüplerin başkanlarıysa TFF onları memnun etmek için ne gerekiyorsa yapmıştır.. Büyük kulüplerin maçlarında hata yapan hakemlere düdük bile bıraktırılmış ama Anadolu kulüpleri herzaman çifte standart kurbanı olmuştur.. Daha geçtiğimiz haftalarda  hakemliği bitirilen SUAT ARSLANBOĞA buna en güzel örnektir..
Biz yıllardır Murat Sancak gibi bir başkan bekledik.. Belki de 25 yıldır böyle bir Başkan bekliyoruz.. Sadece geçen yıl ki haksızlıklar karşısındaki yapıcı ve sakinleştirici mücadelesi değil, bunun yanında geldiğinden beri küfrü engellemek için verdiği mücadele, altyapıya yaptığı büyük hamleler, kurumsallaşma adına attığı adımlarla bütün Adana Demirspor Taraftarının sevgilisi olmuştur..



Peki sen ne istiyorsun TFF.. Murat Sancak gibi başkanların kulüplerden elini ayağını çekmesi ve yerine kavgacı, kulüpleri borç içinde  batıran, amatöre kadar götüren, iş bilmez, sadece kendi çıkarlarını düşünen Başkanların gelmesini mi.. İstediğin bu mu söyle.. Onlar gelsin ki zaten can çekişen Türk futbolu tamamen bitsin.. Başkanımız Murat Sancak gibi değerli insanlar da tamamen çekilsin gitsin.

Ama sana izin vermeyeceğiz TFF..
Başkanımızı size yedirmeyiz..
Çok şükür Başkanımız Murat Sancak ın gücü kendine yeter.. Size ne Adana Demirsporu ne kendini harcatmaz.. Ama şunu bilin ki YÜZBİNLERCE ADANA DEMİRSPORLU NEFER BAŞKANIMIZ MURAT SANCAK IN YANINDADIR..
Biz Onu geç bulduk ve tez yitirmeye niyetimiz yok..
Sizin bu haksız verdiğiniz büyük cezalar Ne Başkanımızı Ne Bizi yıldıramaz..
Aksine hem Onu hem bizleri daha çok kamçılamaktadır..

Artık Yüzbinlerce Adana Demirsporlu ayağa kalktı..
Başkanımıza verdiğiniz bu 421 günlük ceza ve Adana Demirspor a yapmış olduğunuz haksızlıklar nedeniyle içerdeki ilk Karagümrük maçı öncesi büyük yürüyüş düzenlenecektir..

Binlerce Adana Demirsporlu taraftarın katılımıyla Adanadaki TFF binasına siyah çelenk konacak ve gereken uyarılar yapılacaktır..

TFF; Bizi kayırmayın, Bizi tutmayın Ama hakkımızı yemeye kalkmayın..

Haketmediğimiz  şampiyonluk sizin olsun Ama hakettiğimiz şampiyonluğu elimizden almaya kalkmayın.. Hakemlerinize söyleyin adam gibi, kul hakkı yemeden, art niyet gözetmeden tarafsızca maç yönetsin.. Onur Özütoprak a yaptıkları için cezayı kesin.. Kesin ki birşeylerin düzeleceğine inanalım.. Başkanımıza verdiğiniz 421 gün cezayı Başka kulüp başkanlarına verdiğiniz düzeye çekin, aynı standartı uygulayın..

VE SAKIN UNUTMAYIN...
BAZILARI ASLA YILMAZ..
Şimşekler Grubu
Daha yeni Daha eski
Google News