Tuhaf Bir Basın Toplantısı!

Adana Spor basını Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker'i tuhaf sorularıyla bunaltı.  "Defansta şöyle bir hata görüyor musunuz? Stoperlerin ön liberonun arkasına kayma yapmaması hatasını nasıl gözlemliyor sunuz? " dün yapılan ve kulübün resmi sitesinden yayınlanan basın toplantısının ilk sorusuydu...!

İç sahamızda oynayacağımız önemli Mememenspor maçı öncesi, teknik direktörümüzü sınava tabi tutarcasına köşe sıkıştırmaca sorularıyla gazetecilik oynayan Adana Basınını mavisimsekler.com olarak kınıyoruz.

Uğur Tütüneker Adana Demirspor tesislerinde yaptığı basın toplantısında Adana spor basınının tuhaf sorularıyla karşı karşıya kaldı ve savunduğu "iyi futbol,atak futbol" Ben buradayım ve bu uygulamayı yapmak zorundayım. Her maçta risk vardır, biz güzel futbol oynamak istiyoruz. Maçta inanılmaz bir tempo vardı ve bu baskılı ve atak futbolda ele geçirdiğimiz pozisyonları değerlendirmemiz gerekiyor ve gerektiğinde de topu rakibe vermemek gerekiyor. Maç içerisinde hatalar olur, bunlar futbolun içerisinde olan şeylerdir." dedi.


Aynı basın görevlisi, sorduğu tuhaf soruyu Uğur Tütüneker'in anlamadığını düşünerek formatını değiştirerek tekrar sorması üzerine ise Uğur Tütüneker, teknik ve taktik bilgileri vererek oyuncularının müsabaka boyunca sahadaki mücadelesini savundu.

Daha fazla metin yazmak yerine sizi kulübün resmi hesabından paylaşılan videosuyla baş başa bırakıyoruz!

 
Daha yeni Daha eski
Google News