Maçın Hikayesinde "Adamlık" Saklı



Adana Demirspor'un bugün 5 Ocak stadyumunda konuk edeceği Eskişehirspor maçının perde arkasında delikanlılık, tribüncülük ve adamlık kavramları saklı.. Normalde bu güzel ulvi hareketlerin haberi yapılmaz, gizli tutulur sadece yapan ve yapılan bilse yeterlidir diye düşünülür. Ancak olayın hikayesi bambaşka.. Bunu tarihe not düşmek gerekir.. Zira bu hikaye bile başlı başına bugün oynanacak 90 dakikanın önüne geçerek maça daha da kaliteli anlamlar yükledi bile..

Lige -9 puanla başlayan ve kelimenin tam anlamıyla ligde kalma savaşı veren Eskişehirspor bir yandan maddi sorunlar yaşarken bir yandan da ligde puan avına çıkmış durumda..

DELİKANLI ESES
5 hafta önce kendi evlerinde 3-0 kazandığı Ekol Göz Menemenspor maçının ardından eksik yatan 70 bin liralık primi, ne var ne yoksa birleştirip , kendi aralarında toplayarak kulübe bağışlayan Eskişehirspor taraftarları taraftar olarak ekstra olan bu görevlerini yapmanın mutluluğunu yaşıyorlardı. Ancak ,Adana Deplasmanınıda iple çekiyorlardı. Ya bu primler ödenip Adana'ya deplasman yapılmayacaktı ya da primler ödenmeyecekti. Eses taraftarı primleri yatırdı ve deplasman riske girdi.

Olayın farkında olan Adana Demirspor taraftarı ise, çok sevdikleri başkan Murat Sancak'a mesaj yollayarak destek olmasını rica ettiler.






KAÇ OTOBÜS?
Dünyada buna benzer özellikler taşıyan, maddi olanakları olmayan takımların yol masraflarını karşılayan rakip takımlar gördük ancak rakip taraftarların masraflarını karşılayan bir takım görmedik, duymadık..

Murat Sancak, Adana Demirspor tribünleriyle dost olduklarını bildikleri Eskişehirspor taraftarı için bu şekilde seslendi... "Kaç Otobüs?" Nefer  tribünü lideri olan Murat Diri ile irtibata geçen başkan Murat Sancak, böylelikle ne kadar ADAM olduğunu tekrar dosta düşmana göstermiş oldu.

Bugün Adana'ya gelen dost Eskişehirsporlular hem kendi takımlarının primlerini aralarında toplayarak kendi şehirlerindeki ileri gelenlere DELİKANLILIK dersi vermiş oldu, hemde bu yaralı haldeyken bile deplasmana gelerek dosta düşmana TRİBÜNCÜLÜK öğretisi vermiş oldu.

HOŞGELDİNİZ DOSTLAR..
Adana size deplasman değildir..

www.mavisimsekler.com
Daha yeni Daha eski
Google News