Murat Sancak "Hiç merak etmeyin gereken yapılacak"



Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, Eskişehirspor maçının ardından ve Uğur Tütüneker'in "İstifa edeceğim, Başkanla konuşacağım, olmuyor" açıklamasının ardından ilk kez konuştu.

Soyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, kulübün menfaati gözetilerek futbolcu ve teknik heyette devre arasına kadar iyileştirme yapılarak sabredilecek. Anlamı çıkartıldı.

Taraftarlara da seslenen Murat Sancak, provakasyonlara gelinmemesinin altını çizerek itidal çağrısı yaptı.




MURAT SANCAK "SABREDECEĞİZ"

"Çok değerli ADS taraftarı, değişik hesaplardan pravakatörlük yapanlar bu takımın menfaatini istemeyenlerdir ve eminim ki incelense belki ADS' yle alakaları bile yoktur. Ya bir hocanın adamı ya da bir menajerin adamı, ya da menajerdir. Burdan tekrar söylüyorum size ekmek çıkmaz yallah.

Ayrıca gerçek Ads taraftarı üzgün. EVET ama bende üzgünüm hemde çok. Ama elimizdeki malzeme bu. Ara transfere kadar sabredecez. Unutmayın Bursa'yı yenen Karagümrük, Akhisar, Altınordu maçlarını iyi oynayan da bu futbolcu lar. Evet bir şansızlık lakaitlik var ve gereken yapılıyor. Yönetim idari kadro, bazı futbolcularla ilgili karar aşamasındayız. Ama bu takım hepimizin ve sahip çıkmamız şart atıp tutmak kolay, kov gitsin hepsini... Kimi kovuyorsun, hadi kovdun maliyeti külübe zararı kim ödiyecek. Kusura bakmayın kulübün menfaatini korumak benim işim. Hiç merak etmeyin gereken yapılacak ve devre arası na kadar sabredecez. Sabredin demiyorum SABREDECEZ diyorum. Emelleri hesapları olan kongreyi beklemek zorundasınız VESSELAM"
Daha yeni Daha eski
Google News