Şimşekler Grubundan Futbolculara İhtar



Şimşekler Grubu alınan kötü sonuçlarla patlama noktasına geldi.. Yıllar sonra gelen güçlü bir yönetimle başarıyı yakalamak an meselesiyken, sahadaki topçuların vurdum duymazlığı taraftarı isyana sevk ediyor. 

Dün oynanan Eskişehirspor maçındaki futbolu ve futbolcuları protesto eden Şimşekler Grubu, az öncede yazılı olarak futbolculara ihtar çekti..

İşte o ihtar;

Bir futbolcu topluluğu bu kadar vurdumduymaz olamaz, alınan kâbus gibi sonuçlara rağmen bu kadar rahat olamaz.. Her hafta yüzbinlerin başını önüne eğerken bu kadar duygusuz, ruhsuz olamaz.. Eğer oluyorsa kişilik, karakter sorunu var demektir.. Tesislere geldiğimizde bundan sonra farklı olacak dediniz, biz yaptık biz düzelteceğiz dediniz.. Bu kafayla bu duruşla hiçbirşeyi düzeltemezsiniz.. Böyle bir Başkana böyle bir taraftara sahipsiniz.. Daha ne istiyorsunuz.. Başka takımlardaki futbolcu arkadaşlarınıza sorun bakalım, maddiyat konusunda sorun yaşamayan var mı.. Diğer kulüplerde yaşananların farkında mısınız.. 25 yıldır bu kulüpte ilk kez maddi sıkıntı yok.. Yediğiniz önünüzde yemediğimiz arkanızda.. Ne paralara imzalar attınız.. Size rahat mı batıyor.. Batıyorsa söyleyin batıralım.. 

ARTIK YETER..

Formanın hakkını vermiyorsanız, aldığınız paranın hakkını vereceksiniz.. Bu büyük başkanın sizler için yaptıklarının hakkını vereceksiniz.. Ya vereceksiniz Ya vereceksiniz.. Bundan sonra kötü sonuçlar alıp Adana sokaklarında rahat dolaşma devri bitti.. Ortaya kişilik, karakter, adamlık, ruh koyup aldığınız paranın hakkını verene kadar nefesimiz ensenizde..

ADAMSANIZ GÖSTERİN BİZE.. ŞİMŞEKLER GRUBU
Daha yeni Daha eski
Google News