Uğur Tütüneker Açıklamalarda Bulundu




Adana Demirspor'da;  Giresunspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Uğur Tütüneker, sakatlıklarla ilgili bilgilerde verdi.

SAKATLARIMIZ VAR
Osmanlıspor maçının ikinci yarısında sakatlandığı için oyundan çıkan Carayol'un durumunun iyi olduğunu belirten Tütüneker, Giresunspor maçında sahada olacağını belirtti. Volkan Şen'in İstanbul'da tedavisinin tamamlanarak aramıza katılacağınıda belirten Tütüneker, Mehmet ve kalecimiz Emrullah'ın da arka adalesinde bir yırtık olduğunu ve maça yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

HERKES KENDİ SINIRLARINI BİLDİKTEN SONRA SORUN OLMAZ
Sportif Başdanışman olarak göreve başlayan Cüneyt Dumlupınar ile ilgili de "Bizler teknik sorumlularız, bu da idari bir karar.. Herkes kendi sınırlarını bildikten sonra bir problem olmaz. Futbolcu gelişlerine gidişlerine tabi ki biz karar vereceğiz, ama istişare yaparak... Başkanımızla, Cüneyt'le, Metin'le.. Doğru kararları inşallah hep birlikte alıp devre arasında devam edeceğiz.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Hedefimiz elbette bir üst lige çıkmaktır. İyi başladık ama kötü bir gidişat oldu, şimdi toparlamaya çalışıyoruz. Bu ilk iki olur, play off olur ama hedefimiz ligden çıkmak. Mantalitemizi oturtmaya çalışıyoruz. Atak futbol oynamaya çalışıyoruz ve pozisyonlarada giriyoruz. Bulduğumuzu gole çevirmeli, atabildiğimiz kadar gol atmalıyız.
Daha yeni Daha eski
Google News