Uğur Tütüneker "Kazanamamak Stres Yaratıyor"


Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker Osmanlıspor ve Giresunspor deplasmanları öncesinde açıklamalarda bulundu.

Uğur Tütüneker "Eskişehirspor maçında kötü oynadık bunu maçın ardından da belirttik. Bu durumdan hep beraber çıkmamız lazım. Birlik beraberlik içerisinde hem taraftarımızla, hem basınımızla hem futbolcularımızla hem yönetimimizle hem bizle.. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki iki maçtan ki zaten hep ümitliyiz ama dediğim gibi önümüzdeki iki maçtan güzel skorlarla birlikte gelebilirsek daha iyi yerlere gidebiliriz diye düşünüyorum." dedi.


UĞUR TÜTÜNEKER "Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz"

Biz aslında sadece kötü oynadığımız maçları değil, iyi oynadığımız maçları da kazanamadık. Puan durumuna bakarsak bizim şu an 12 puanımız var ama 16-17 puanımızda olabilirdi. İyi oynayıp da kazanamamak en kötü şeydir. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu da stres yaratıyor takım üzerinde. Onun için her maça kazanmak için çıkacağız. İyi bir oyun, iyi bir anlayış ve skorla bu iki deplasmandan dönmek istiyoruz." dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News