Adana Demirspor Emmanuel Adebayor'la Görüşmelere Başladı


Adana Demirspor'da devre arası transfer sezonu ateşli geçeceğe benziyor. Takımın performansından memnun olmayan Murat Sancak transfer hamlelerine hazırlanıyor. Beyaz TV'de yayınlanan programda Emmanuel Adebayor ismi Adana Demirspor'a önerildi.

Beyaz Futbol yorumcularından Sinan Ergin yayındayken "Ben olsam, Emmanuel Adebayor'u Adana Demirspor'a alırım. Murat Sancak başkan Emmanuel Adebayor'u Adana Demirspor'a al, leblebi gibi gol atar. Yayını takip eden Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sinan Ergin'e mesaj atarak "Emmanuel Adebayor ile ilgili görüşmelere başlıyoruz, eğer fırsat olursa takıma da katabiliriz" dedi.

ADEBAYOR DÜN AKŞAM KAYSERİSPOR'DAN AYRILDIĞINI AÇIKLADI
35 yaşındaki Togo'lu forvet Emmanuel Adebayor dün akşam oynanan Beşiktaş Kayerispor maçının ardından , Kayserispor'u bıraktığını ancak Türkiye'de kalmaya devam edeceğini belirtmişti.

Kayserispor formasıyla son maçına çıkan Emmanuel Adebayor, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor bir karar aldığını söyleyen Adebayor, “Böyle kararlar çok zor olur. Zor bir karardı benim için, önemli bir karardı. Hayatımın en önemli kararlarından biriydi. Bu takıma, Kayserispor’a geldiğimden beri enerjimi, her şeyimi vermeye çalıştım. Takım için her şeyimi verdim. Ama bazı zamanlar gelir, kafanızda bazı sorunlar olur. Ailenizi düşünürsünüz, gelecek ile ilgili kararlar almanız gerekir. Bu kararlar ivedi olmalıdır. Ben de sonuç olarak bu kararı, devam etmeme kararını aldım. Fakat fiziksel olarak Kayserispor’dan ayrılsam da ruhum ve kalbim Kayserispor’da kalacak” şeklinde konuştu.

“ŞU AN İÇİN BİR ANLAŞMA YOK”

Şu ana kadar bir kulüple görüşmediğini kaydeden Adebayor, “Şu an için öyle bir şey yok. Evime, ülkeme gideyim, çocukluk arkadaşlarımla, ailemle vakit geçirip kafamı toparlayayım. Gelecekte ne olur bilemem ama şu an için öyle bir anlaşma falan yok" açıklamasını yaptı.
Daha yeni Daha eski
Google News