TFF 1.Ligin "EN"leri belli oldu


2019-2020 sezonu TFF 1. Lig'in ilk 17 haftasına ait istatistiki bilgiler yayınlandı.

Ev sahibi Takım Galibiyet Sayısı: Hatayspor 7, Bursaspor 6 müsabaka ile ilk iki sırayı alırken Adana Demirspor 4 galibiyet ile 8. sırada yer aldı

Misafir Takım Galibiyet Sayısı: Menemenspor 5, Fatih Karagümrük 4 müsabaka ile ilk iki sırayı alırken Adana Demirspor 2 galibiyet ile 7. sırada yer aldı.

Gol Krallığı sıralamasında Ümraniyespor (Emircan Altıntaş) 11 golle liderliğini sürdürürken, 8 golle Burhan Eşer (Akhisarspor), Gimbert (Ümraniyespor), Sekidika (Eskişehirspor) ve Paixao (Altay) diğer sıralamada yer aldı. Adana Demirspor'umuzuda ise Samed Ali Kaya 4 golle, Gladkyy ise 3 golle sıralamada yer aldı.

Gol tiplerine göre Adana Demirspor'umuz 3 Kafa, 2 Penaltı ve 15 ayak ile rakip ağları havalandırdı. 1.Ligde en çok penaltı kullanan takım ise 4 golle Adanaspor A.Ş. ve Akhisarspor oldu.

En çok gören kulüp ise 60 sarı kart ile Adanaspor olurken, kırmızı kart sıralamasınıda 8 kart ile yine Adanaspor A.Ş.başı çekti. Adana Demirspor'umuz bu sezon 47 sarı 2 kırmızı kart gördü. Kırmızı kart görmeyen ve maçları 11 kişi ile tamamlayan kulupler ise Altınordu ve Karagümrük oldu.

En çok süre alan oyuncu; 1530 dakika ile Erhan Erentürk, Sinan Osmanoğlu, Sehic, Burak oldu. Adana Demirspor'umuzda en çok sahada kalan oyuncumuz ise 1301 dakika ile Adil Demirbağ olurken, 1164 dakika ile Sinan Kurt ikinci oldu.

1000 dakika ve üzeri sahada kalan diğer oyuncularımız;
Semih Güler (1129 dk)
Kurtuluş Yurt (1080 dk)
H. Traore (1020 dk)

İstatistik bilgilerini Excel formatında toplu olarak indirmek için tıklayınız...

Daha yeni Daha eski
Google News