31. Randevu


TFF 1.ligde 18. hafta maçları bu hafta başlıyor. 24 puanla 9.sırada yer alan Adana Demirspor'umuz , yine aynı puanda 10. sırada yer alan Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak.

20 Ocak Pazartesi günü saat 19'da başlayacak müsabakayı İzmir bölgesi hakemlerinden Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

31. MÜSABAKA
İki takım bugüne kadar 30 müsabaka oynadı ve bu müsabakalardan Balıkesirspor 12, Adana Demirspor'umuuz ise 11 kez galip ayrıldı. 7 maç ise berabere sonuçlandı.

Balıkesirspor'la evinde oynadığımız 14 müsabakada ise Balıkesirspor 8 kez galip gelirken, Adana Demirspor 3 kez galip ayrılabildi. 3 maç ise berabere sonuçlanmıştı.

Balıkesirpsor ligde son 4 maçında da mağlup olmadı. 3 beraberlik ve 1 kezde galip geldi. Eskişehir deplasmanından 2-1 galip dönen Balıkesirspor, evinde oynadığı Osmanlıspor'la da 1-1 berabere kalmıştı.

Kulüp maddi anlamda sıkıntılar yaşıyor ve 4 as futbolcuları sözleşmelerini fesh ederek henüz anlaşmaya yanaşmadı.

ADANA DEMİRSPOR 3 PUAN İÇİN GİDİYOR
Adana Demirspor'umuz ise lig arasında yaptığı transferlerle adından söz ettirdi. Son olarak Galatasaray ile yaptığı hazırlık maçında izleyenlerden olumlu puan almıştı. Kağıt üzerinde bu müsabakadan Adana Demirspor'un 3 puan alması gerekiyor ancak sahadaki mücadele bunun gerçek olup olmadığını gösterecek.
Daha yeni Daha eski
Google News