Adana Demirspor, Deplasmanda Keçiörengücü ile Karşılaşacak


Adana Demirspor, 1 Şubat Cumartesi saat 14:00'da deplasmanda Keçiorengücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. İdmanlara sakatlanarak oyundan çıkan Traore'ninde katılması  taraftarları sevindirdi.

29 puanla Adana Demirspor'un 1 puan önünde yer alan Keçiörengücü, 28 puanla 5. sırada yer alan Adana Demirspor maçı nefesleri kesecek. Üst sıralarla puan farkının artmaması için iki takımda sahadan galip ayrılmaya çalışacak. Son 4 maçında 3 galibiyet 1 beraberlik alan ve gözünü zirveye diken Adana Demirspor'da hedef mutlak galibiyet...


Öte yandan rakip Keçiörengücü'de TFF 1. Lig'in 20. haftasında sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF 1. Lig'in 20. haftasında cumartesi günü sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Keçiörengücü bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetimindeki antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Mor-beyazlılar, antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Futbolcular saha içerisine kurulu istasyonlarda dönüşümlü olarak çeşitli pas organizasyonları ve şut çalışması yaparken, antrenman ofansif organizasyon çalışmalarıyla sona erdi.

Keçiörengücü'nün sezon başında Tuzlaspor'a kiraladığı oyuncusu Devrim Taşkaya ise tekrardan mor beyazlı takım ile çalışmalara başladı.

SATIŞA ÇIKACAK MAÇ BİLETLERİ FİYATI BELLİ OLDU
Ankara Aktepe Stadyumunda oynananacak müsabaka öncesinde Keçiörengücü'nün misafirperverliği ne yazık ki maç biletlerine yansıtmış.. Kendi taraftarlarına 12 TL'den satışa çıkarırken, bize 15 TL'den satması kulübün finansal anlamda ne kadar küçükçü olduğunu ortaya koyuyor.

4883 kapasiteli Keçiörengücü maçında misafir tribüne ayrılan bilet sayısı 244'tür.

Maraton : 12 TL
Kale Arkası : 12 TL
Misafir : 15 TL
Daha yeni Daha eski
Google News