Murat Sancak "ALLAH yar ve yardımcımız olsun"


Adana Demirspor başkanı Murat Sancak, takım için elinden ne geliyorsa yapıyor. Altyapısıyla ,  tesisleriyle, genç oyunculara yaptığı yatırımlarla var gücüyle Adana Demirspor'un başarısı için mücadele ediyor. Ve tek bir beklentisi var, takımın tam anlamıyla desteklenmesi..

Başkan seçildiği ilk sezon play off'larda son saniyede final kaçıran Murat Sancak, ligin başında yaptığı transferlerle hedeften uzaklaşınca vitesi büyüttü ve ligin ikinci yarısı için takıma çok önemli kilit futbolcuları transfer etti. Bu transferlerin ardından çıktığı ilk deplasman maçından 6-1 galibiyet ile dönen takım için "Bir Sağ bek alacağız" diyerek de taraftarın gönlüne su serpti..

Son olarak verdiği sözü de tutan Murat Sancak, ligin en iyi sağ beklerinden Okan Alkan'ı takıma kazandırdı ve ardından taraftarlardan "Birlik ve Beraberlik" istedi..

Murat Sancak "Evet iyi bir kadro kurduk. bir bütün olmalıyız ki başarı gelsin. Her dakika, her saniye susmadan destek olmalıyız. Yenik duruma düştüğümüzde de aynı ve daha gür sesle destek olmalıyız bu takım her sonucu terse çevirecek aklı ve gücü var.ALLAH yar ve yardımcımız olsun" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News